Főnökasszony lesz a felettesem a melóban. Kell félnem?
A női fönököm megfelelően végezte a dolgát.
A férfi főnököm gyógyszerre ivott minden nap és dührohamai voltak.
Lehet itt démonizálni a nőket-mert ez a célod, kedves Shrek, már x-edik erre irányuló kamukérdésed, de inkább szedd össze magad kérlek.
*Szeret ordibálni a munkásokkal meg szigorú.
Aki azokkal az emberekkel ordibálni merészel, akik neki dolgoznak, a kezei alá, az nem vezető, és sosem lesz az, még ha annak is teszik be, és annak is vallja magát, és ezer diplomát lobogtat.
A hatalommal élni, de visszaélni is lehet, és a fönöknek/vezetőánek nem való emberek azok akik ilyen viselkedést produkálnak, és próbálják fitogtatni azt ami bennük nincs, és nem is lesz.
Ezt ne feledd.
Hát, majd kiderül... :)
Am nekem 3 női és 5 férfi főnököm volt, a nőkkel minddel jól kijöttem, betanulás alatt és után is bármikor segítettek, lehetett menni, ha megakadtam, vagy nem voltam tutibiztos valamiben, emellett viszont megvolt az önállóságom is, nem ültek folyton a nyakamon, h mit csinálok éppen és mér’ azt, mérnemmást... a féfiak közül 1 darab tudta ugyanezt produkálni, 3 pedig kifejezetten bunkó, tapló alpári volt az alkalmazottakkal, az egyik valamiért csak a nőiekkel.
Szóval nem hiszem, h annyira nemfüggő a dolog, ahogy sokan mondják...
Menj táppénzre, amikor menstruál!
Kíméljen meg a Jóisten egy női főnöktől! Nekem Hálistennek férfi a főnököm. Amúgy kúrd meg ogre módon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!