Ilyen nőszemély ellen indítható eljárás?
Ez a gyanús életvitelű nőszemély a 20. életévét éppenhogy betöltött fiamra úgymond rátelepedett, és szexuális esemény kilátásba helyezésével lakásába csalta.
Már korábban is, amikor nálunk dolgozott ez a nő kisegítőként, észrevettem, hogy fiam felé egyértelmű célzásokat tett. Előre megfontolt szándékkal lábaival olyan irányú mozgást eszközölt, minek következtében előbb részlegesen, majd teljes terjedelmével felfedte szeméremtestét a fiam előtt! Mint utólag ezt a fiam bevallotta nekem. Hogy tehet ilyet egy nő és mit akar a fiamtól? Miért nem hagyja békén?
Én is nő vagyok, de én nem csinálnék ilyet, mert engem rendesen neveltek. Ez a nő ráadásul idősebb is a fiamnál, 34 éves.
a kérdést olvasva, azt hittem, valami orvosiperes dolog lesz...
ez amúgy mi?
világosítsd fel majd a 20 éves kisfiadat a szexről. szegénynek már rég kéne csinálnia.
A plüsseit nyugodtan elteheted már, a kádból is ki tud jönni egyedül.
"Karakócsörcsök-Bivalybasznád öregfiúk mérkőzésének második félidejű szögletarányát akarja megvitatni vele"
Esetleg a bélyeggyűjteményét akarja megmutatni? /legalábbis az én fiatalságomban az volt a szöveg/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!