Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen nőszemély ellen indíthat...

Ilyen nőszemély ellen indítható eljárás?

Figyelt kérdés

Ez a gyanús életvitelű nőszemély a 20. életévét éppenhogy betöltött fiamra úgymond rátelepedett, és szexuális esemény kilátásba helyezésével lakásába csalta.

Már korábban is, amikor nálunk dolgozott ez a nő kisegítőként, észrevettem, hogy fiam felé egyértelmű célzásokat tett. Előre megfontolt szándékkal lábaival olyan irányú mozgást eszközölt, minek következtében előbb részlegesen, majd teljes terjedelmével felfedte szeméremtestét a fiam előtt! Mint utólag ezt a fiam bevallotta nekem. Hogy tehet ilyet egy nő és mit akar a fiamtól? Miért nem hagyja békén?

Én is nő vagyok, de én nem csinálnék ilyet, mert engem rendesen neveltek. Ez a nő ráadásul idősebb is a fiamnál, 34 éves.

2021. júl. 30. 14:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

a kérdést olvasva, azt hittem, valami orvosiperes dolog lesz...

ez amúgy mi?

világosítsd fel majd a 20 éves kisfiadat a szexről. szegénynek már rég kéne csinálnia.

A plüsseit nyugodtan elteheted már, a kádból is ki tud jönni egyedül.

2021. júl. 30. 15:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
19-es mindegy én jeleztem a modiknak, mert kategóriát tévesztett a kérdező.
2021. júl. 30. 15:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22. vagy lehet direkt ide tette XD
2021. júl. 30. 15:44
 24/25 qkker1 ***** válasza:
100%

"Karakócsörcsök-Bivalybasznád öregfiúk mérkőzésének második félidejű szögletarányát akarja megvitatni vele"

Esetleg a bélyeggyűjteményét akarja megmutatni? /legalábbis az én fiatalságomban az volt a szöveg/

2021. júl. 30. 16:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
na most már politika és törvény jogokhoz lett átrakva :D
2021. júl. 30. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!