Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tennétek, ha tudnátok,...

Mit tennétek, ha tudnátok, hogy a testvéretek veri a feleségeteket és a gyerekei előtt minden k és r betűs nőszemélynek elhordaná mindenki előtt piti dolgokért?

Figyelt kérdés
Piti dolog pl.: a sógornőm testvére terhes volt, és ezt nem akarta mindenkinek elhíresztelni azonnal, mert már nem egyszer vetélt el, és a sógornőm meg átment mindig egy másik helyiségbe, amikor telefonált. És a bátyám meg folyamatosan azt hitte, hogy csávóról beszélnek, meg a felesége megcsalja, stb. Ez már régen történt, azóta már a második babával terhes a testvére, és még mindig minden k nak és r nak elmondja a gyerekeinek előtt.
2020. dec. 19. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Most a te, vagy az ő feleségét veri? Nem igaz, hogy nem tudtok normálisan kiírni egy kérdést, nyelvtan 1-es :D
2020. dec. 19. 22:34
 2/13 Savlekotő ***** válasza:
88%

Mi van,ki terhes kitől? Összevissza lett a kérdésed. Lényeg veri a nejét évek óta de csak most kezdett el zavarni téged is? Gratulálok..

70F

2020. dec. 19. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem pontosan hogy kit ver meg, de nem sokmindent tudsz vele csinálni. Vagy beszélsz vele (amihez valószínűleg ennyi idő után sem volt pofád a fent leírtak alapján), vagy jogi útra kell terelni az ügyet. Mit vársz, mit csinálj szerintünk?
2020. dec. 19. 22:40
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Mármint hogy a te feleségedet veri, vagy a sajátját? Tök zavaros az egész.
2020. dec. 19. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Te be vagy lőve Kérdező?
2020. dec. 19. 23:16
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Ki verte ki kinek?
2020. dec. 20. 00:46
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
42.
2020. dec. 20. 07:11
 8/13 anonim ***** válasza:
30%

Ennyi értetlent! a testvére felesége a sógórnő! Ő beszélt a saját testvérével a testvére titkolt terhességéről, amiért a sógornő ilyenkor átment a másik szobába, amiért a kérdező testvére féltékeny volt mert nem tudta mi a titok, és verte a kérdező sógornőjét, a saját feleségét!

Nem tudom, de én is leszek ilyen helyzetben, mert az én testvérem is erőszakos és erőszakos gyereknevelési elvei vannak már most.

Szerintem csak annyit mondanék, hogyha a véleményem kérdezi az áldozat, hogy én ilyen embert elhagytam volna és távoltartást kérnék. Továbbá ha fel akarná jelenteni, azt mondanám, hogy én is ezt tenném a helyében. Mert ez a valóság. Nemaz én feladatom megvédeni a tstvérem feleségét..

Viszont ha gyermekbántalmazásról szerzek tudomást, közölném a testvéremmel, hogy jelenteni fogom, ha még egyszer előfordul, tudok róla. Ha idegen gyerek lenne, akkor is jelenteném, és jelentettem is már(hallottam hogy más anyukák beszélnek róla, hogy hiába ütik meg, nem használ, közöltem a pedagógussal, hogy nézzen utána ki hogy bánik a gyerekével, mert nagyon súlyos dolgokat beszélnek egymást közt a kint várakozó anyukák)

Szóval szerintem én ezt fogom tenni, aztán kitudja, mi lesz később.. lehet a saját gyerekem és életem védelmében szimplán névtelenül jelentem, nem szólva senkinek vagy megszakítom vele a kapcsolatot.. Passz.

Mindenesetre hiába nevelték belém nagyobb tesóként, hogy felelősséggel tartozok az öcsémért, ez nincs így, és soha nem is volt így!

2020. dec. 20. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:

#8: Anyád az értetlen te népművészeti cserépedény. A kérdező egyszerűen nem tud normálisan fogalamzni, te belemagyarázol valamit (ami lehet hogy pont jól kijön, lehet tök másra gondolt) és osztod az észt mindenkinek (legalábbis szeretnéd, mert ahhoz ész kéne először).

"Mit tennétek, ha tudnátok, hogy a testvéretek veri a feleségeteket"

Ezt azt jelenti hogy a kérdező feleségét veri a kérdező testvére. Nem mi vagyunk az értetlenek...

2021. ápr. 13. 22:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Az egyértelmű elírás volt, a leírásból látszik! Nem ragadhatsz ki egy részletet és pattoghatsz rajta a szövegkörnyezet nélkül! Ráadásul a leírásban már helyesen ragozta a feleség szót!
2021. ápr. 13. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!