Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen nőszemély ellen indíthat...

Ilyen nőszemély ellen indítható eljárás?

Figyelt kérdés

Ez a gyanús életvitelű nőszemély a 20. életévét éppenhogy betöltött fiamra úgymond rátelepedett, és szexuális esemény kilátásba helyezésével lakásába csalta.

Már korábban is, amikor nálunk dolgozott ez a nő kisegítőként, észrevettem, hogy fiam felé egyértelmű célzásokat tett. Előre megfontolt szándékkal lábaival olyan irányú mozgást eszközölt, minek következtében előbb részlegesen, majd teljes terjedelmével felfedte szeméremtestét a fiam előtt! Mint utólag ezt a fiam bevallotta nekem. Hogy tehet ilyet egy nő és mit akar a fiamtól? Miért nem hagyja békén?

Én is nő vagyok, de én nem csinálnék ilyet, mert engem rendesen neveltek. Ez a nő ráadásul idősebb is a fiamnál, 34 éves.

2021. júl. 30. 14:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Trollgyanús xD
2021. júl. 30. 14:46
 2/25 anonim ***** válasza:
6%

Juj, ez nagyon meredek történet! Valamilyen fogyatékossága lehet.

Szerintem mindenképpen indítsd meg az eljárást szexuális zaklatás címén.

2021. júl. 30. 14:46
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha a fiad bele megy akkor nem zaklatás. De ez szerintem os troll
2021. júl. 30. 14:48
 4/25 anonim ***** válasza:
93%

Huha, egy felnőtt nő ragerjedt a szinten felnőtt fiadra. A te nyakadba kéne pert zuditani, mert megfosztod a fiad élete dugasatol.

(Valszeg kamu a kérdés.)

2021. júl. 30. 14:51
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

2-es ne hülyéskedj már... Hogy indíthatna ő bármilyen ellátást a nagykorú fiát ért bármilyen sérelem miatt?

Első körben talán a fiának kellene jelezni a nő felé, hogy neki ez nem jön be, és hagyja abba. Ha nincs eredmény akkor jelentse fel, saját személyében.

Amúgy, ha nem troll a kérdés, elég gáz, hogy egy nagykorú fiú, aki felmegy a lakásra "szexuális cselekmény kilátásba helyezését" megvalósítani, aztán anyukának panaszkodik, hogy mekkora áldozat.

2021. júl. 30. 14:51
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mármint bármilyen eljárást a nagykorú fia nevében.
2021. júl. 30. 14:52
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szavakat használ, mint egy kikérdező nyomozó:)
2021. júl. 30. 14:59
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen eljárás?

20 és 34 évesek. 😆

De, szerezz egy jó napot a zsaruknak.

2021. júl. 30. 15:02
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
1-es szerintem is a megfogalmazás inkább 20 éves troll gyanús, de soha nem lehet tudni. Azonban egy dologban biztos vagyok, egy kétségbeesett anyuka, akinek zaklatják a fiát nem a gyk-n fog tanácsot kérni, hanem a rendőrségen tesz feljelentést zaklatásért a fiával együtt.
2021. júl. 30. 15:13
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
De ugye csak leírta hivatalos megfogalmazásban, bár a hivatalos megfogalmazás közé keveredtek szarkasztikus elemek is ezért gondolom én is hogy troll, de ez ügyben, ha volt a fia részéről visszautasítás, akkor mondható zaklatásnak, tök mindegy, hogy írásban vagy szóban, de ha jelezve volt a nem akarom szó, akkor zaklatás, ha a másik nem értette meg és van bizonyíték akkor lehet tenni feljelentést és távoltartásit lehet kérni.
2021. júl. 30. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!