Ilyen nőszemély ellen indítható eljárás?
Ez a gyanús életvitelű nőszemély a 20. életévét éppenhogy betöltött fiamra úgymond rátelepedett, és szexuális esemény kilátásba helyezésével lakásába csalta.
Már korábban is, amikor nálunk dolgozott ez a nő kisegítőként, észrevettem, hogy fiam felé egyértelmű célzásokat tett. Előre megfontolt szándékkal lábaival olyan irányú mozgást eszközölt, minek következtében előbb részlegesen, majd teljes terjedelmével felfedte szeméremtestét a fiam előtt! Mint utólag ezt a fiam bevallotta nekem. Hogy tehet ilyet egy nő és mit akar a fiamtól? Miért nem hagyja békén?
Én is nő vagyok, de én nem csinálnék ilyet, mert engem rendesen neveltek. Ez a nő ráadásul idősebb is a fiamnál, 34 éves.
Juj, ez nagyon meredek történet! Valamilyen fogyatékossága lehet.
Szerintem mindenképpen indítsd meg az eljárást szexuális zaklatás címén.
Huha, egy felnőtt nő ragerjedt a szinten felnőtt fiadra. A te nyakadba kéne pert zuditani, mert megfosztod a fiad élete dugasatol.
(Valszeg kamu a kérdés.)
2-es ne hülyéskedj már... Hogy indíthatna ő bármilyen ellátást a nagykorú fiát ért bármilyen sérelem miatt?
Első körben talán a fiának kellene jelezni a nő felé, hogy neki ez nem jön be, és hagyja abba. Ha nincs eredmény akkor jelentse fel, saját személyében.
Amúgy, ha nem troll a kérdés, elég gáz, hogy egy nagykorú fiú, aki felmegy a lakásra "szexuális cselekmény kilátásba helyezését" megvalósítani, aztán anyukának panaszkodik, hogy mekkora áldozat.
Milyen eljárás?
20 és 34 évesek. 😆
De, szerezz egy jó napot a zsaruknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!