Lehet ruha és élelmiszersegélyért folyamodni ha valaki 300 000 Ft nettót keres de a felét vonják tőle, vagy ez királynak számít?
32. Trollkodás? Mit nem mondasz!
Segélyt önkormányzat adhat (nem köteles adni), ha a kérelmező alá tudja támasztani a rászorultságát.
Amiket a kérdező írt magáról, az alapján semmi sem indokolja a dolgot.
Az, meg hogy ilyen jövedelem mellett van képe civil szervezeteknél kunyerálni, elég szégyenletes. De ez legyen az ő dolga.
Próbáltam neki segíteni, de ő ellenállt.
És a konkrét cím:
Ha tudok kaposváriakat, de Nyíregyen él, akkor mire megy vele?
A 79% nem trollkodásból jött össze.
"Az, meg hogy ilyen jövedelem mellett van képe civil szervezeteknél kunyerálni, elég szégyenletes. De ez legyen az ő dolga."
Kicsivel többet keresek nála mégis megyünk ruhát válogatni. Amit meg kinőttek a gyerekek azt visszük oda, hogy jó legyen másnak.
Nem szégyen a környezetet védeni és használt ruhát hordani.
Gondolom a troll nem ennyiből él s nem is nevelt egyedül gyereket kevesebből. Azoknak szokott nagy lenni a szája, hogy mennyiből lehet megélni akik nagyságrendileg többet keresnek s fel se fogják, miről van szó.
Itt több a troll mint aki nem az (itt is látszik a válaszokból, a többsége trollválasz) s a magas százalék csak azt mutatja, hogy közéjük tartozol.
35! A troll nem, de a kérdező sem. Már felnőtt a gyerek, azt írta.
Én csak kerestem a jogcímet, hogy abban tudjak neki tanácsot adni, hova forduljon segélyért.
De jelenleg kellene neki segély, és nem most.
Segélyt önkormányzat ad, és meg kell indokolni, hogy mire kell.
Ha önmagára marad a fizetéséből 150 ezer, az nem indok.
Semmi mást nem tettem, mint keresem, hogy mire fel kaphatna.
Egyik én voltam a troll. Felsoroltam helyeket, ahol foglalkoznak tartós élelmiszerek és ruhák begyűjtésével. DE AZ NEM SEGÉLY!
Még pontos címet is adnék, ha tudnám, merre felé élsz.
2-400 km utazás az nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!