700.000 forint megtakarítás jónak számít 24 évesen?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 22:52
2/12 anonim válasza:
Hol (falu/kisváros/nagyváros/Budapest/K-Mo, Ny-Mo, stb), mennyi a fizetésed, mióta, mennyit teszel félre, hol élsz (egyedül, szülőkkel, szobát bérelsz, stb.) és még sorolhatnám.
Ha azt kérdezted volna, hogy 3 millió Ft megtakarítás jónak számít-e 24 évesen, kb. ugyanezek a kérdések merülnének fel.
Mert nem mindegy, hogy havi nettó 600ezret keresel 2 éve és a szüleiddel laksz és ebből siksrült ennyit félretenni 2 év alatt, vagy...
3/12 anonim válasza:
24 evesen kb. fele ennyi penzem volt. 1998-ban.
4/12 A kérdező kommentje:
- egyetemista vagyok
- szülőkkel élek
- volt munkám, de kirúgtak, most munkanélküli vagyok
2021. jún. 28. 23:06
5/12 anonim válasza:
Miota dolgozol?
Ha pl. 18 eves korod ota gyujtogeted ezt, akkor hulladek.
Ha 23 eves korod ota, akkor is.
6/12 anonim válasza:
De mondj már valami ami alapján tudunk dönteni,mennyi volt az fizetésed,hol dolgoztál..
7/12 A kérdező kommentje:
Minimálbért kaptam egy gyárban, 3 hónapig voltam ott
2021. jún. 28. 23:18
9/12 anonim válasza:
3 honap minimalber az nem 700, szoval gondolom szuleidtol kaptad. Szoval a kerdes hogy buszke legyele arra hogy szulokkel laksz, eltartanak, es igy a toluk kapott 700 ezret nem szortad el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!