Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogaim vannak ha...

Milyen jogaim vannak ha megállít a rendőr?

Figyelt kérdés
[link] Valaki le tudná írni ehhez hasonlóan, csak nem az amerikai hanem magyar törvények alapján? Illetve külön érdekelne, hogy mi van akkor ha teljesen ok nélkül mondjuk megállít és elkéri a személyim, kérdéseket tesz fel? Ugyanis az USA-ban ezt nem tehetik meg, csak ha elkövettél valamit, vagy megalapozott gyanú esetén, esetleg felsőbb utasításra.

2021. júl. 17. 22:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok autót vezetni de köszönöm a linket
2021. júl. 18. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Itt nálunk nincs szabadság, teljesen normális ha ok nélkül igazoltat a rendőr és a markában tart.
2021. júl. 21. 01:46
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Tök mindegy milyen jogod van, leszarja. Jogod van, hogy ne verjenek meg, mégis megvernek, legföljebb letagadják. Jogod van tudni az intézkedő rendőr adatait, mégsem fogod megtudni. Szóval jogod az van, de emmire nem mész vele.
2021. júl. 21. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Én egyszer alapvető jogaimat nem ismertem el rendőrök elött és nagyon csúnyán néztek rám, szerintem be is akartak vinni hiába mondtam nekik, hogy ha azt nem ismerem el hogy ember vagyok akkor rám nem vonatkoznak semmilyen jogok és kötelezettségek sem.
2021. júl. 22. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!