Kitehet apám a lakásból?
Így, hogy apukádé a haszonélvezeti jog kitehet.
Az, hogy be vagytok jelentve ebben az esetben nem számít mert megszüntetheti az akaratotok ellenére is.
Sosem válaszolok privát üzenetre.
Az konkrétan miért gonoszság, ha valaki ramutat arra a tenyre, hogy felnott nokent, anyakent nem a szuloknel kell elni, plane ha van sajat lakasod? Amugy igen, kerestem mar munkat. Magam is egyedulallo anya voltam jo ideig, de megoldottam.
KisPX!
De. Sosem válaszolok privát üzenetre. Tiltottalak, mint mindenki mást, aki privit ír. Szükségtelen. Még lehet kérdezni az oldalon mindent, nincs értelme a privinek. Valamikor régen eleve be lehetett állítani, hogy akarsz e fogadni.
Ha van lakásod, akkor egyértelmüen kitehet minden probléma nélkül, mert VAN hová menned.
Ha meg kevés a fizetésed, akkor keresel jobban fizetö munkát, vagy még egy állást - a gyereked felnevelése a te kötelességed, nem apádé!
Az, hogy kényelemböl a szülökön élösködsz, igen nagy szégyen, mert gondolom, amíg ott élsz velük, addig semmit nem fizetsz a háztartásba, rezsibe!
Apám nyakán élősködök a gyerekemmel, mert szar a fizetésem, erre ki akar tenni….mit tegyek?
Tessék, kijavítottam a kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!