Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitehet apám a lakásból?

Kitehet apám a lakásból?

Figyelt kérdés
ide vagyok bejelentve és van egy kiskorú gyerekem is-de apám anyám halála után úgy döntött egyedül szeretne maradni

2021. júl. 15. 08:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem egyértelmű, hogy oda költözöl? Felnőtt nőként, anyaként nem az apáddal kell élni....
2021. júl. 15. 09:00
 12/19 A kérdező kommentje:
meg volt az oka-hogy miért-sajna kevés a fizetésem
2021. júl. 15. 09:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Tehat akkor amíg apadnál laktál, kiadtad a lakásod albérletbe, úgy most van extra félretett pénzes. Neki allsz masik munkat keresni es meg van oldva a problema.
2021. júl. 15. 09:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Így, hogy apukádé a haszonélvezeti jog kitehet.

Az, hogy be vagytok jelentve ebben az esetben nem számít mert megszüntetheti az akaratotok ellenére is.

2021. júl. 15. 09:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Sosem válaszolok privát üzenetre.

Az konkrétan miért gonoszság, ha valaki ramutat arra a tenyre, hogy felnott nokent, anyakent nem a szuloknel kell elni, plane ha van sajat lakasod? Amugy igen, kerestem mar munkat. Magam is egyedulallo anya voltam jo ideig, de megoldottam.

2021. júl. 15. 09:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha apád annyira gonosz és csak anyád miatt voltál ott, akkor inkább örülnél, hogy végre otthagyhatod. Vagy akkor jó apád, mikor ingyen laksz nála?
2021. júl. 15. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

KisPX!

De. Sosem válaszolok privát üzenetre. Tiltottalak, mint mindenki mást, aki privit ír. Szükségtelen. Még lehet kérdezni az oldalon mindent, nincs értelme a privinek. Valamikor régen eleve be lehetett állítani, hogy akarsz e fogadni.

2021. júl. 15. 09:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha van lakásod, akkor egyértelmüen kitehet minden probléma nélkül, mert VAN hová menned.

Ha meg kevés a fizetésed, akkor keresel jobban fizetö munkát, vagy még egy állást - a gyereked felnevelése a te kötelességed, nem apádé!

Az, hogy kényelemböl a szülökön élösködsz, igen nagy szégyen, mert gondolom, amíg ott élsz velük, addig semmit nem fizetsz a háztartásba, rezsibe!

2021. júl. 15. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Apám nyakán élősködök a gyerekemmel, mert szar a fizetésem, erre ki akar tenni….mit tegyek?

Tessék, kijavítottam a kérdésed

2021. júl. 15. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!