Apám megtiltotta hogy kimenjek a lakásból mert félti nagymamámat a vírustól hogy hazahozom. Tudtommal nincs még kijárási tilalom. Illetve kimehetek de akkor nem jöhetek utána haza azt mondta. Van joga ilyet mondani, ilyenkor kit véd a törvény?
23 éves vagyok. Vásárlás, fogorvos, barátnőmhöz átmenni, ilyenek miatt szeretnék bemenni Budapestre. Home officeból dolgozom, haverokkal nem szoktam találkozni.
23/F
Bemenni Budapestre? Ha jól értem nem budapesti vagy. Ott helyben ahol laksz vásárolj be a legközelebbi boltba, a többit pedig felejtsd el, felelőtlenség.
(A fogorvosok úgyis csak sürgős, halaszthatatlan eseteket látnak el most.)
Az idősekre veszélyesebb, de még ott is a 80+ korosztály 80% felgyógyul belőle.
Jelenleg az országban nagyobb az influenza gond, mint a korona vírus.
Illetve a korona vírus annak ellenére milyen könnyen terjed, pont olyan könnyen pusztítható is, megelőzhető.
Sima szappanos kézmosástól is már elpusztul!
Ha nem akarsz a szülők szabályai szerint élni, akkor ideje elköltözni, és a probléma meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!