A 13 éves lányomat zaklatják interneten, tehetek feljelentést?
Igazából nem zaklatja a 21 éves férfi. A kislányom lelkibeteg, és segítséget ad neki ez a fiú. De én nem bízom a férfiakban. Nem tudta, hogy 13 éves, a lányom azt mondta neki hogy 14. De megfenyegettem facebookon hogy ne zaklassa a kislányom. A kislányom sír, mondja hogy ő segít nekem, és ő zaklatta a fiút. Nekem fáj, hogy hozzá fordul segítségért. A fiú azt mondta csak segíteni akart, de nem beszél vele többé, és a kislányomnak öngyilkos hajlamai vannak, és azt mondta neki hogy ha nem beszél vele a fiú, akkor megöli magát, ettől akarja megmenteni, és hogy én rossz anya vagyok.
Próbáltam beszélni a lányommal de nem tudom mit tegyek, rám nem hallgat. De nem akarom ezt a férfit az életébe. Kiderült hogy még beszéltek. Tehetek feljelentést a férfi ellen? Egyszer láttam a fényképeit, hogy facebookon a kislányomra írt, hogy küldjön ő is képet az arcáról. Ekkor még nem tudta hogy nem 13 éves. Ha bemegyek a rendőrségre, oda adom a kislányom telefonját, akkor le tudják nyomozni a férfit? Tudnak tenni ez ügyben? Attól tartok nem jó ez így.
Kérlek válaszoljatok!
Te jó ég igazad van, elolvastam azt a kérdést.
A kérdező a pedofil.
Te meg kérdező undorító vagy és beteg állat!! 🤢 🤢
Te aztán biztos tudod. Nekem elég egyértelműnek tűnik elolvasva a kérdést.
#21 egyet értek nem ilyen lenne a stílusa a kérdezőnek sokkal agresszívebnek kellene lennie. Semmi szidalom, magából kikelés sincs a rossz anya írásában aki annyira elhanyagolta a gyerekét hogy elvették egy időre tőle. Egy elhanyagolós szarna rá kivel mit csinál a gyerek, egy agresszív akitől gyerek verés miatt vették el pedig seggfej stílusban írna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!