Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet hogy a munkahelyet...

Hogy lehet hogy a munkahelyet marhára nem érdekli hogy aláírtam -e az új módosított szerződést? Mert amíg alá nem írom addig érvénybe sem léphet

Figyelt kérdés

Új szerződés kedvezőtlenebb feltételekkel mondom én ezt alá nem írom. Akkor ne írjam alá-mondják erre. Láthatólag marhára nem érdekli őket

Na de amíg nem írom alá addig meg az aláírt korábbi szerződés van érvényben.

És annak a feltételei. Vagy persze ki is lehet engem rúgni.

Miért nem érdekli a céget aláírtam-e? Az új feltételeket addig nem érvényesítheti míg alá nem írtam, így maradnak a régi feltételek (de nem fognak...)

Hogy van ez?

2021. júl. 12. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Uncsi. Inkább azzal gyere, hogy nem küldik meg a fizetésedet, de te mégis hónapok óta bejársz dolgozni, az viccesebb.
2021. júl. 12. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Az egész munkahellyel megcsinálták hogy új szerződést adtak nekik, és a zömük nem írta alá, és láthatóan senkit se érdekel.

Majd augusztus 10-én ugrik a majom a vízbe, mert akkortól élnek az új (alá nem írt) szerződések bérei is, így kiderül a cég meg meri -e lépni a bérek levételét az új, alá NEM ÍRT szerződésekkel.

Szerintem meg meri, miért ne merné.

2021. júl. 12. 14:02
 3/8 anonim válasza:
18%
KKV-szektor? ott meg merik csinálni. Ott akármit meg mernek.
2021. júl. 12. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem KKV, hanem alapítványi iskola.
2021. júl. 12. 14:12
 5/8 anonim válasza:

Nekem hazai kis kkv-nál csinálták meg azt hogy levették a fizetést és közölték MAJD írjuk az új szerződést és majd aláírod jóóóóó??

Mondtak k**va anyátok és aznap eljöttem.

2021. júl. 12. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az a kkv?
2021. júl. 12. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os, Kis- és KözépVállalkozások, rövidítés.
2021. júl. 13. 09:27
 8/8 anonim válasza:

magyarán olyan kis ócska kuplerájok, ahol egy magát atyaúristennek hívő főnököcske ural, aki felett nincs senki és azt hiszi neki mindent szabad.

ezek a cégek szoktak romba dőlni ha összeakadnak akár 1 emberrel is, aki bíróságra viszi az ügyeiket mert annyi csalás van az ilyen helyeken hogy ihajj..

egy csalás leleplezi a többit és dőlnek a dominók.

aztán volt cég nincs cég.

2021. júl. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!