Jogom van összedarálni az oltási igazolványom?
Ha a kártya nem kéne és valódi lázadó lennél, olyan lennél, mint mi, akik nem kérik az oltást és nem maradnak azon a helyen ahol "kötelező" 😏
Egyébként sem tudod kivágni magadból azt ami a véredben van.
40
"Emberek, ez egy troll kérdés. Komolyan veszitek?"
Szerintem rajtad kívül senki....
"Bármit jogodban áll ledarálni. A hatóságnak meg jogában áll a következményeit rád kiróni.
Ha ledarálod az oltási igazolványodat akkor nem lesz oltási igazolványod és nem tudod felmutatni ott ahol szükséges lenne. Pont. Ha ez neked nem fontos akkor senki mást sem érdekel."
Ez csak egy a sok válaszból ami igazolja, hogy szerencsére troll vagy, mert ha nem az lenn, életképtelenségig hűlye lennél.
44
"Jelentettem de látom még fenn van pedig egyértlemű troll.."
Ügyes vagy. Még ezt a kis szórakozást is elvennéd tőlünk?
41
"Egyébként sem tudod kivágni magadból azt ami a véredben van."
Valóban!
Rajtad kérdező csak egy teljes vérátömlesztés segít. Mivel valóban a véráramlásodba kering a csip.
"Ez csak egy a sok válaszból ami igazolja, hogy szerencsére troll vagy, mert ha nem az lenn, életképtelenségig hűlye lennél."
Persze hogy troll!!!
Az oltást kéri (amibe állítólag a csip van) de egy vacak műanyag kártya már nem kell neki...
A válaszokból amit saját magának adott is egyértelműen ki derült.
Amúgy meg kéne nézni hogy rá van-e írva a kártyára hogy kinek a tulajdona. Hátha rajta van
Mert egy másik kérdésben már ki veséztük, hogy pl a pénz rongálás bűncselekmény. Akkor is ha az a pénz nálad van. Mert maga a papír vagy a fém az a nemzeti bank tulajdona.
Vagy pl egy MÁV os utazási kártya meg a MÁV tulajdona, hiába te használod.
Az igazi lázadók még valóban nem darálnak, hanem oltást se kérnek
Így van #47
Képzeljétek el, hogy Szlovákiában pénzt kapsz azért, ha csinálsz egy céget és viszed a "klienseket" oltatni.
Még nyeremény játékokon is részt vehetnek!
Mi ez, ha nem lefizetés???
Nem hittem el mikor meghallottam.
Van képük az embereket rettegésben tartani, zsarolni, ezt meg azt csak akkor csinálhatod, ha be vagy oltva.
Igeeen?
Számomra itt szűnt meg a demokrácia otthon.
Hisz sehol nem kötelező az oltás, még a repülőn sem.
A saját hazámból kellett elmenekülni, mert majdnem éhen haltunk a vírus kezdetén.
De nyugi más országból is el kellett jönni, nem csak magyarból.
Utáljatok nyugodtan, a saját testvéreim nem állnak szóba velem, mert megoldottam az életem. Ti már nem tudtok sokat ártani nekem.
... Az új reklám a rádióban is riogat, hogy azoknak akik nem oltatták be magukat még távolról sem ért véget a vírus.
What? Magyarba lassan 6 millió beoltott, ők mitől félnek?
Biznisz biznisz hátán.
Megint nyaral a vírus, de ahogy bejelentették Orbán mit mondott?
Nagy erőkkel készülünk az őszi hullámra. Nem adjuk fel kb...
Hát jó nagy hülye aki bedől ennek a hülyeségnek és hagyja kimosni az agyát. Félre értés ne essen oltás ellenes vagyok nem vírus tagadó!!! Mert valami van.
Még hülyébb az aki nem látja, hogy a választásokat fogják elcsalni ezzel a módszerrel, hisz életbe vágóan fontos lesz jövőre! Próbáljátok megcáfolni nyugodtan, mármint az épp eszű emberek normális infókkal! 😃
#41 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!