Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogom van összedarálni az...

Jogom van összedarálni az oltási igazolványom?

Figyelt kérdés
Csip van benne és nem akarom, hogy nyomon kövessenek! Úgy akarom ledarálni, mint a Toroczkai. Jogom van hozzá vagy megbüntethetnek? Az oltást kértem, de nem akarok igazolványt, mert lekövetnek!

2021. júl. 12. 00:54
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
59%
Vannak dolgok amire az állam kötelezhet. Nem fogjál megkérdezni. Pl sorkatonaság ilyen volt, adófizetés, kötelező oltások, jogsival vezetés stb
2021. júl. 12. 16:46
 32/58 A kérdező kommentje:
De nem kötelezhetnek a chippezésre! Nincs joguk!
2021. júl. 12. 17:27
 33/58 anonim ***** válasza:
58%

Jog?

Azt hogy mi a jog, mi a törvény azt a politikusok mondják meg. Ezért szoktam értetlenül nézni akkor ha meghallom ezt vagy azt a kormány jogtalanul csinált. Mert arra másnap már meglenne a megoldás, módosítanak egy két törvényt és máris jogos.

Ezért nem értem egy politikai döntés hogy lehet jogtalan.

Ezt csak úgy a kérdés margójára írom

2021. júl. 12. 18:00
 34/58 anonim ***** válasza:
//Off: A jogot nem egyedül az adott ország vezetői szablyák meg, pl. az Európai Unió törvényeivel ellentétest nem hozhatsz Magyarországon sem. Ezért sem lehet halálbüntetés.//
2021. júl. 12. 18:11
 35/58 anonim ***** válasza:
De az európai parlamentben is politikusok vagyis "emberek" ülnek. Tehát azt európai jogot is a törvények határozzák meg. Az európai törvényeket meg ugyanúgy politikusok hozzák. Vagyis abban az esetben is a politikusok mondják meg hogy mihez van jogunk
2021. júl. 12. 18:24
 36/58 A kérdező kommentje:
DE ÉN AKKOR KIVÁGOM MAGAMBÓL A CHIPET ÉS REMÉLEM ILYEN ORWELLI RÉMÁLOM SOHA NEM LESZ! Hülye, aki chipeztetné magát!
2021. júl. 12. 19:04
 37/58 anonim ***** válasza:
És ha az agydba ültetik?
2021. júl. 12. 19:12
 38/58 A kérdező kommentje:
Lehetetlen agyba ültetni, biológiailag képtelenség.
2021. júl. 12. 19:15
 39/58 anonim ***** válasza:

6-ra

Na kérdező mi történt azóta?

Követnek már?

2021. júl. 12. 19:46
 40/58 anonim ***** válasza:

Emberek, ez egy troll kérdés. Komolyan veszitek?

"Azt ugye tudod, hogy a személyigazolványodban is van chip? Azon tárolják már a TAJ kártyád, a lakcímkártyád és azt hiszem, az adókártyád adatait is."

Az enyémen nincs, nem érvényesíttettem, nem volt kötelező. Nem a "háttérhatalom" miatt, hanem mert nem szimpatikus a dolog - az ujjlenyomattal együtt, amit szintén nem adtam.

2021. júl. 12. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!