Csak engem zavar az hogy az oltatlanok mindenhova mehetnek mint az oltottak szinte mar boritekolva a 4. hullamot?
Oltsak be magukat mit gondolnak hogy ilyen konnyen megusszak?
Megmondtak hogy nem lesz vege amig mindenki be bem oltatja magat, mar pedig 5.5 millio keves a nyajimunitashoz.
Nem kellene oket sehova se engedni amig nincsenek beoltva.
Csak teged zavar.
Az oltas nem biztonsagos es nem mindenki akarja vallalni a kockazatot. Lehet nem a covidba halsz bele hanem az oltasba. Volt mar ilyenre pelda.
Szerencsere nem Magyarorszagon elek. Nalunk nincs vedettsegi igazolvany ugyhogy en ebbol a kabarebol kimaradok.
Drága kérdező! Ezek szerint te be vagy oltva, tehát mitől is f...sol? Téged megvéd az oltás. Akkor a többivel meg mit foglalkozol? Ha meg nem bízol az oltásodba, akkor meg minek adattad be magadnak?
Én inkább kérnék oltást a minden évben hörghurutot okozó bakteriális fertőzés ellen, mert az százszor jobban kiüt minden évben, mint a oovid... Pedig van egy csomó alapbetegségem. Kb. már nem kéne élnem. De mégis itt vagyok. Talán, mert az emberek többsége szerencsére rendelkezik megfelelő immunrendszerrel, tehát nem kéne mindenkit temetni... És hogy őszinte legyek, jobban félek egy oltástól, ami 1 éve még kb. nem létezett és senki nem ismeri teljes mértékben a hatását, a kockázatát. Szóval én nem ítélek el senkit azért, mert beoltatta magát, de szerintem bőven meg lehet érteni azt is, aki nem oltatja be magát.
Az influenza ellen is évek óta van védőoltás, mégis minden évben járvány van és annyian, ha nem többen meghalnak benne, mint a covidban. Tehát mégis milyen hullámoktól véd meg az oltás, meg milyen járványtól?
Amúgy csak egy érdekesség így nyárra... Tavaly is kb. ennyi fertőzött volt oltás nélkül, mint most ennyi átoltottal.... Szóval szerintem a nyár a legjobb ellenszere a covidnak. ;-)
Konkrétan több mint száz emberről tudok (munkatarsak, rokonok) akik megkapták az oltást (különbözőeket) és egyik sem halt bele.
Na, erre varrjatok gombot!
Nagyon érdekes, hogy valakinek az ismerősei, rokonai mind maradandó betegek lettek vagy meghaltak, én meg egyről sem tudok. Pedig nem kevés embert ismerek. Nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!