Nem igazságtalan az, hogy sok férfi nyögi a gyerektartást, úgy, hogy alig él meg?
Figyelt kérdés
A párom előző kapcsolatából van egy 6 éves gyereke. A fizetése jelentős része gyerektartásra megy el. Itt vagyunk egy albérletben, ketten alig élünk meg. Anyuka a bíróságon előadta, hogy mi minden kell a gyerek fejlődéséhez, a bíró meg szépen tapsikolt neki. A kölyök márkás ruhákat hord, mindenféle különórákra jár. Ami szerintem teljesen igazságtalan mivel egy gyerek ezért semmit sem dolgozik, majd ha felnő magának megteremtene mindent szépen magának. De most ezüstkanállal eszik az apja meg nyomorog velem együtt.2021. júl. 7. 23:48
11/13 anonim válasza:
Aki anno az ágyban legény volt, legyen legény akkor is ha felelősséget kell vállalnia a "művéhez"
12/13 anonim válasza:
Egy gyerekre a fizetés kb. 20%-át szokták megítélni. Tehát a pasid a maradék 80%-ból nyomorog, míg a gyerek a 20%-ból dőzsöl. Kérjetek anyukától tippeket, hogyan csinálja.
13/13 anonim válasza:
Engem anno matekra járattak, hogy ne bukjak meg, és angolra, hogy legyen nyelvvizsgám. Ja, és normális cipőm is volt, hogy később ne legyen lúdtalp miatt annyi kínom.
Az én szüleim nem váltak el, de azért mindjárt felhívom anyámat, hogy micsoda dőzsölés is volt ez.
Nem gondolom.
Egyébként nem a teljes fizetését adja oda. Még csak nem is a felét.
Ha együtt élne a nővel, boldog házasságban, akkor is ráköltene 20%-ot. Lehet többet keres, mint ahogy neked azt előadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!