Milyen jogok sérülnek egy meleg embernek?
Figyelt kérdés
Bocsi, de nem nagyon értem...
Elvileg azért van a felvonulás is, és azért szerveződtek össze, hogy kiharcolhassák a jogaikat, mert elvileg valahol sérülnek, hátrányt szenvednek jogtalanul.
2021. júl. 7. 12:57
31/39 anonim 

válasza:

30-as a zoofilok sosem tartoztak az LMBTQ közé és nem is fognak. A zoofilokat egyértelműen elítélik a normális liberálisok is. Addig engedett valami, amíg az senkinek sem árt, még magának sem. Itt az a gond, hogy az állat ebbe nem tud beleegyezni, így ez árt az állatnak.
32/39 anonim 

válasza:

Semmilyen jogaik nem sérülnek. Magyarországon nincs olyan törvény, ami a melegekre bármiféle kitételt tartalmazna. Házasodni is pont ugyanúgy házasodhatnak, mint bárki más.
Ellenben az arab országokban lenne mit keresgélniük, nem is értem, miért nem ott szerveznek pride-ot.
33/39 anonim 

válasza:

#31: Akkor ők is kirekesztők és intoleránsak? Hogy lehet ez, hiszen ők a megtestesült elfogadás? Ha ők is meghúzzák a határt, és csak az elfogadható, amit ők csinálnak, akkor ugyanazt teszik, mint Orbán, semmivel sem különbek.
34/39 anonim 

válasza:

#31: És mi a helyzet a guminővel. Annak nem árt. Azt elveheti feleségül?
35/39 anonim 

válasza:

„Akkor ők is kirekesztők és intoleránsak? Hogy lehet ez, hiszen ők a megtestesült elfogadás?”
Addig engedett valami, amíg az senkinek sem árt, még magának sem.
„És mi a helyzet a guminővel. Annak nem árt. Azt elveheti feleségül?”
Felőlem, nyugodtan.
36/39 anonim 

válasza:

Elég a meleg propagandából!!!!
37/39 anonim 

válasza:

En zoofil vagyok imadok elmenni az állatkertbe kiverni egy szexy elefántra
39/39 anonim 

válasza:

Semmilyen jogaik nem sèrülnek ezeknek a súlyosan deviáns elmebetegeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!