Milyen jogok sérülnek egy meleg embernek?
Bocsi, de nem nagyon értem...
Elvileg azért van a felvonulás is, és azért szerveződtek össze, hogy kiharcolhassák a jogaikat, mert elvileg valahol sérülnek, hátrányt szenvednek jogtalanul.

Az, hogy más neműnek képzeled magad igenis betegség.
Az, hogy a saját nemedhez vonzódsz nem érdekel. Sőt, meg támogatom is a céljaitokat (kivéve az örökbe fogadást).
Miért is kellene toborozni? Nem arról szól az érvelésetek, hogy így születtetek meg, és nem tehettek róla???
Minek is kellene szexuális felvilágosítás egy óvádsnak?!

Nem latom be milyen joga serul a melegeknek.
Hazassag? Nem. Az egy ferfi es egy no.
Talaljatok ki magatoknak valami mas elnevezest a meleg kapcsolatokra.
Orokbefogadas? Tudtommal lehetseges.
Nezzetek a heteroszexualitas csak egy deviancia. Megvannak a hatranyai el kell fogadnotok.
Ugyanugy ahogy egy fellabu sem kovetelheti hogy futbalista lehessen mert van egy adottsaga amivel nem kepes ra.

14-es már egy ideje nem lehetséges az örökbefogadás. Csak házaspárok fogadhatnak örökbe. Nem házasok csak akkor, ha erre kapnak külön engedélyt. Elvileg ezt az engedélyt megkaphatjuk mi is, gyakorlatban nem.
Amúgy felőlem hívhatják bárhogy, akár házasságnak, akár másnak, de garantálja teljesen ugyanazokat a jogokat. A bejegyzett élettársi kapcsolat sem olyan rossz, de nem teljesen ugyanazokat biztosítja.

Ertem az igenyt de nem ertem miert nem tudjatok elfogadni hogy egy adottsagotok miatt kiestek par dologbol.
Ahogy a vak ember is elfogadja hogy nem lehet vadaszpilota. Kicsit sarkos a hasonlat tudom

Kicsit? :D
Nyilván egy vak ember nem lehet vadászpilóta. Sehogy... Bármit is tesz, vadászpilóta sose lesz belőle.
A melegek együtt nem tudnak gyereket nemzeni, viszont örökbefogadni igen. Egy meddő nő sem tud nemzeni. Neki is azt mondanád, hogy fogadja ezt el és ne követeljen örökbefogadási jogot (ha nem lenne)?

A gyerek örökbe fogadásakor az államnak kell garantálnia azt, hogy jó helyre kerül a gyerek.
A gyereknek az a legjobb, ha része van apai ÉS anyai szeretetben. És ez a minimum. Kár, hogy ezt nem látjátok be.
Az állam csak jót akar a GYEREKEKNEK. Jelenleg nem a ti érdekeitek élveznek prioritást. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!