Ha én most kiskorúként bemegyek a könyvtárba vagy egy könyvesboltba, és ki / meg akarok venni egy olyan könyvet,a miben meleg szereplő(k) van(nak), akkor most nem adják oda mert törvénybeütköző?
Figyelt kérdés
Vagy most hogy van ez?2021. jún. 17. 16:43
1/2 anonim válasza:
#1 és #2
Ha nem tudnátok, van egy törvénymódosítás, ami minden homoszexuális kapcsolatot bemutató művet 18+ -osnak sorol.
Szóval egy fiú-lány kapcsolatot tartalmazó könyv marad tovább a rendes korhatár besorolásában, de egy fiú-fiú vagy lány-lány kapcsolatot bemutató már 18 karikás. Függetlenül attól, hogy teszem fel max csak csókolóznak benne.
2/2 anonim válasza:
3-mas, képzeld, tudunk róla. De attól még nem kell pánikot kelteni, főleg, mert pontosan azt sem tudjuk, hogy mire és hogyan lesz alkalmazva. De már megy a hisztéria, a rémhírek, az ijesztegétesek tömkelege, mintha itt lenne a világvége. És képzeld, olvastam a törvényjavaslatot. Végig. És értelmeztem is, ami sokaknak nem menne.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!