Milyen önvédelmi eszközt vigyek magammal, ami hatásos és legális? 20/F (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Igen, 20 éves fiú létemre sajnos szükségem van valamilyen eszközre, amivel meg tudom védeni magam. Miskolcon élek, ritkán járnak a buszok, este egyáltalán nem járnak, ezért néha gyalog kell hazamennem este. Jó környéken lakok, viszont ahhoz, hogy hazajussak, olyan részen kell átmennem, ami szépen leírva egy cigá**putri, tele agresszív cigá**okkal, akik azzal szórakoznak, hogy ok nélkül emberekbe belekötnek, megtámadnak, kirabolnak.2021. júl. 5. 18:50
11/17 anonim válasza:
#10 Drágám, világ életemben borsodi voltam, Miskolcon dolgozom öt éve, és a város létező összes gettóját bejártam már a munkámból kifolyólag. Szóval nekem ne magyarázz, "idióta".
12/17 A kérdező kommentje:
#10-es válaszolónak sajnos igaza van, pontosan úgy van, ahogy leírta.
2021. júl. 6. 16:15
13/17 anonim válasza:
Hát ha neked a város létező összes gettójának bejárása után Miskolc nem veszélyes, akkor vagy te vagy Rambo, vagy finoman szólva is téves az ítélőképességed.
14/17 anonim válasza:
#13A cigányok teljesen normális emberek. Én naponta járok a budapesti "gettókban" és még mindig élek. Szóval csak te vagy rasszista. Még soha nem bántottak téged sem, szóval csak veszélyesnek tűnnek.
15/17 A kérdező kommentje:
#14 Miskolcon a nagy részük nem az, ezt tapasztalatból mondom, 20 éve Miskolcon lakok. Hiába próbálod fényezni őket, az igazságot mindenki látja, és nem azért utálják őket ennyien, mert barna a bőrszínük, hanem azért, amiket csinálnak.
2021. júl. 6. 17:54
16/17 anonim válasza:
Ahha. Hát tudnék mesélni - csak a szerencsén múlott, hogy nem lett bajunk. Más ismerősöm nem volt ilyen szerencsés. Neki az állkapcsa bánta. Na mindegy. A lényeg hogy NEM OLYANOK MINT MI. Primitívek. Agresszívak. Az erőszak számukra öncélú szórakozás. Képesek megverni másokat mókából.
De ha nekem nem hiszel, olvass egy kis kurucot. Ott a valóságot olvashatod a cigányságról.
17/17 anonim válasza:
egy eros fenyu lampa legyen nalad, egy kulcs sem arthat a kezedbe, ezekkel nem feltetlenul tudod megvedeni magadat, inkabb csak idot tudsz szerezni veluk. vigyazz magadra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!