Milyen önvédelmi eszközt vigyek magammal, ami hatásos és legális? 20/F (Bővebben lent)
Taxi
Ha egyet lefújsz rádugrik a kiscsalád (30 ember) és úgy megvernek hogy abból nem ébredsz fel
Szerintem szimplán próbáld meg elkerülni azt a környéket. Lehet, 10 perccel tovább tart az út, de többet ér a biztonság.
Egyébként Miskolc nem különösen veszélyesebb, mint bármelyik másik város, sőt, szerintem Pesten hamarabb leszúrnak az utcán, mint itt. Simán csak legyen annyi eszed, hogy nem szaladsz önként és dalolva, tátott szájjal a f*szerdőbe. 😅
Miskolc nem veszélyes? Idióta! Én Miskolcon lakok, és ha látnád a miskolci életképet mondjuk egy péntek este, hát felnyílna a szemed rögtön!
Újgyőri, Búza tér, Centrum, belvárosi sétáló, Avas, Petőfi tér, Selyemrét... Sétáljatok már arra egyet valamelyik hétvégén este, és megértitek a félelmét a Kérdezőnek! Az egész város tele van agresszív cigányokkal! A rendészek nem nagyon intézkednek, a rendőrök meg maximum kocsival végigmennek, és véletlenül sem akarnak semmit észrevenni. A kamerák hiába vannak, semmi visszatartó erejük nincs.
Kérdező, először is ha lehet, inkább menj taxival. Másodszor menj olyan helyeken, ahol sokan vannak (nem fog senki megvédeni, de a ragadozók nem szeretik a feltűnést). Harmadszor ha támadás ér kiabálj, szintén azért, hogy feltűnést kelts. Negyedszer inkább fuss el, ha tudsz. Sajnos ha egyet ártalmatlanítasz is, a falka korcs utána rádtámad és véged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!