Lehet abból bajunk ha „irányított„ negatív véleményt kellett aláírnunk egy munkaügyi perben álló dolgozóról főnöki nyomásra?
Egy volt ember beperelte a céget.
A főnök írt egy eléggé negatív hangú jellemzést az illetőről többnyire szemenszedett hazugságokkal, buborék-hülyeségekkel (mindig késik -sose késett valójában, közösségellenes magatartást tanúsít-ez meg egy maszlag stb)
majd körbehordozta ezt és arra kényszerített minket hogy ezt írjuk alá mint ami teljes egyetértésünkkel született. Állásunkkal zsarolt, aki nem írja alá az ki lesz rúgva, de ezzel együtt se írta alá mindenki (én se).
Aki aláírta annak lehet ebből baja? Mert ez a papír megy a bíróságra (lehet már ment is)
Na akkor jó hogy ÉN nem írtam alá.
Lehet holnap már állásom se lesz, de ezzel nem megyek bíróságra hogy mit írtam alá.
A főnök is egy barom. Az állításait igazolnia kell, és nem csak tanúkkal, jelenlétivel, korábbi fegyelmikkel.
Azok akik aláírták, mit fognak szólni, ha beidézik őket tanúnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!