Nem lehetne állandósítani az éjszakai kijárási tilalmat?

Én támogatnám. Az egész járvány rengeteg nyilvánvaló negatívuma mellett az egyetlen pozitív dolog volt talán hogy nem kellett hajnal 2-3-kor a sok ótvar részeget hallgatni ahogy ordítanak, viháncolnak, énekelnek meg okádnak, meg nem ment el szintén hajnal 2-kor egy-egy fúrt kipufogós Lada vagy robogó az utcán cső gázon, felverve legmélyebb álmomból.
Kedves #6, szórakozni kulturált formában is lehet, az éjjel közepén csatak részegen óbégatás, hányás, fetrengés meg üvegtörés nem tartozik ebbe a körbe. Nem mellesleg a pihenéshez való jog még mindig előrébb való mint a bulihoz való jog, sokan reggel dolgozni mennek (hétvégén is), hadd ne az unatkozó alkesz hülyegyerekek óhaja legyen már a legfontosabb.
Természetesen ha valaki csöndben, sétálni, futni, levegőzni megy ki, az más tészta, de az nálam beletartozik a "természetes szükséglet" körébe, amiért ha jól tudom amúgy is ki szabadott mozdulni.

Nahát, azt hittem el leszek küldve az anyámba, de úgy látszik sokan együttéreznek velem.
Ami furább, hogy senki sem akarja a kompromisszumos megoldást, pedig én inkább azt támogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!