Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is jók ezek a a...

Szerintetek is jók ezek a a mostani szigorítások, és állandósítani kellene?

Figyelt kérdés

Szerintem tök jó, hogy pl. este 8-tól 5-ig kijárási tilalom van, hova ugrálna az ember olyankor, maradjon otthon.

A digitális oktatást is állandósítani kellene, ha tetszik ha nem, ez a jövő, ahogyan a home office is!

Sőt, én csak online bevásárlást engedélyeznék, házhozszállítással, azzal is be lehet már szerezni szinte mindent.

Ezek az intézkedések mind a jövő felé mutatnak, hála a vírusnak, lehet hamarabb következnek be és állandósulnak.

2021. jan. 8. 11:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2021. jan. 8. 11:20
 2/17 A kérdező kommentje:

Vagy pl. minek járjon az ember a moziba, az már elavult, veszel egy 200 cm-es tv-t házimozival, és nagyobb az élmény, ráadásul nem ropogtatják melletted a főtt kukoricát.

Vagy volt egy csomó online koncert, az is működött, akkor minek ülnél be hozzá egy terembe?

2021. jan. 8. 11:20
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
"akkor minek ülnél be hozzá egy terembe" - Állni is lehet koncerten és azért, mert teljesen más érzés élőben látni azt az előadót, akinek szereted a munkásságát, meg jó találkozni hasonló érdeklődésű emberekkel. Ez a hangulat soha nem fog átjönni interneten keresztül.
2021. jan. 8. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Az ember társas lény. Legalábbis az egészségesebbje.
2021. jan. 8. 11:27
 5/17 A kérdező kommentje:
4. Igen, otthon is tudod fogadni a barátaidat, ahol ugyanúgy tudsz filmezni, társasozni, stb.! Vagy te vadidegenek közt érzed jól magad, pl. egy bevásárlóközpontban, vagy moziban?
2021. jan. 8. 11:30
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Vannak előnyök, rövid távon. A hosszú távú hatásokat, ha jól sejtem, nem gondoltad végig.
2021. jan. 8. 11:30
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én bemegyek a boltba, és nem boldog embereket látok, hanem idegeskedő,lökdösődő, sorban álló, a másikat szemmel megölő embereket, mert pl. feltartja.

Ezt pl. kiválthatná az online bevásárlás. Vagy valaki erre izgul, hogy dühönghet?

2021. jan. 8. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

"A digitális oktatást is állandósítani kellene, ha tetszik ha nem, ez a jövő, ahogyan a home office is!"

Hülyeség...hiába ez a jövő ha egyes embereknek nincs pénze fullos gépekre amin dolgozni is lehet! Elfeledkezel a szegényekről vagy a kissebségiekről akik van hogy hónapról hónapra tudnak élni csak...vagy azok egyáltalán nem tudjanak tanulni?

2021. jan. 8. 11:39
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Istenem tűnj már innen te antiszociális, provokatív sz×r. Neked így jó, másnak máshogy jó. Nem vagyok én se annyira társas ember, de sztem ez egy rakás fos ami most van. Néha jó kimenni éjszaka az utcára sétálni, szalonnát sütni mondjuk valakinek a telkén, összeülni, hajnalig beszélgetni stb.
2021. jan. 8. 11:44
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Az a jó, hogy ez a sok technikai vívmány neked később is rendelkezésedre áll, leélheted az egész életed egy lakásban úgy, hogy ki se teszed a lábad. Sok boldogságot!

Mindenki más meg mehessen már végre szabadon. Pont tojok a plázákra. Eddig se volt kötelező odajárni. Egyszerűen csak szabadon akarok utazni a családomhoz, normálisan és gyorsan tudjak ügyeket intézni, és amire szükségem van, azt most tudjam megvenni, ne 3 hetet várjak egy apróságra.

Az online oktatás meg hosszabb távon fog megmutatkozni. Most az látszik, ki tud ügyesen puskázni, és kinek az anyja béna matekból. A társas érintkezés minimálisra csökkent: ugyanúgy nő a fertőzöttek száma, csak lesz egy generáció szociálisan fogyatékos fiatal, akinek online telt a kamaszkora.

2021. jan. 8. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!