Szerintetek is jók ezek a a mostani szigorítások, és állandósítani kellene?
Szerintem tök jó, hogy pl. este 8-tól 5-ig kijárási tilalom van, hova ugrálna az ember olyankor, maradjon otthon.
A digitális oktatást is állandósítani kellene, ha tetszik ha nem, ez a jövő, ahogyan a home office is!
Sőt, én csak online bevásárlást engedélyeznék, házhozszállítással, azzal is be lehet már szerezni szinte mindent.
Ezek az intézkedések mind a jövő felé mutatnak, hála a vírusnak, lehet hamarabb következnek be és állandósulnak.
Vagy pl. minek járjon az ember a moziba, az már elavult, veszel egy 200 cm-es tv-t házimozival, és nagyobb az élmény, ráadásul nem ropogtatják melletted a főtt kukoricát.
Vagy volt egy csomó online koncert, az is működött, akkor minek ülnél be hozzá egy terembe?
Hát nem tudom, én bemegyek a boltba, és nem boldog embereket látok, hanem idegeskedő,lökdösődő, sorban álló, a másikat szemmel megölő embereket, mert pl. feltartja.
Ezt pl. kiválthatná az online bevásárlás. Vagy valaki erre izgul, hogy dühönghet?
"A digitális oktatást is állandósítani kellene, ha tetszik ha nem, ez a jövő, ahogyan a home office is!"
Hülyeség...hiába ez a jövő ha egyes embereknek nincs pénze fullos gépekre amin dolgozni is lehet! Elfeledkezel a szegényekről vagy a kissebségiekről akik van hogy hónapról hónapra tudnak élni csak...vagy azok egyáltalán nem tudjanak tanulni?
Az a jó, hogy ez a sok technikai vívmány neked később is rendelkezésedre áll, leélheted az egész életed egy lakásban úgy, hogy ki se teszed a lábad. Sok boldogságot!
Mindenki más meg mehessen már végre szabadon. Pont tojok a plázákra. Eddig se volt kötelező odajárni. Egyszerűen csak szabadon akarok utazni a családomhoz, normálisan és gyorsan tudjak ügyeket intézni, és amire szükségem van, azt most tudjam megvenni, ne 3 hetet várjak egy apróságra.
Az online oktatás meg hosszabb távon fog megmutatkozni. Most az látszik, ki tud ügyesen puskázni, és kinek az anyja béna matekból. A társas érintkezés minimálisra csökkent: ugyanúgy nő a fertőzöttek száma, csak lesz egy generáció szociálisan fogyatékos fiatal, akinek online telt a kamaszkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!