Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire fáj ha eltalálnak...

Mennyire fáj ha eltalálnak egy gumilövedékes pisztollyal?

Figyelt kérdés

A videót linkelem, de úgy tűnik hogy nem igazán állítana meg egy támadót a fegyver, csak nagyon fáj. (Félre ne értsen senki, nem értek hozzá) Akkor mégis mi értelme van? Inkább ajánlatos gáz-riasztót venni?

https://www.youtube.com/watch?v=gsX97c7J4F0

2021. jún. 25. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Annyira hogy a szemed kigűved.
2021. jún. 25. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
2006-ból van pár video. Sok embernek meglötték a nyakukat és eléggé fájt nekik. Ott látható a seb is milyen mély volt. Nyugi szemet csak egynem lőttek ki
2021. jún. 25. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Függ attól is, hol találod el vele, meg hogy a célpont mennyire izgatott. Ha nagyon pumpál benne az adrenalin, lehet a nyakán se érezné meg, talán ha ütőeret találsz el, akkor. De biztos fáj, ha az embert váratlanul éri és olyan helyen találja el.

Fájni még fájhat egy paintball fegyverből kilőtt festékgolyó is, elég komoly nyomot tud hagyni a bőrön. Ismertem olyan embert, aki egyszer félmeztelen rohant be az erdőbe paintballozni haverokkal. Hát, nem nézett ki valami jól a felsőteste, tele lövedékkel, volt olyan része, ami akkora ütést kapott, hogy vérzett neki. És ezt felsőruházat nélkül, most gondolj bele, hogy ugyanúgy meglátszik a nyoma, ha terepmintás kabátban találnak el vele.

2021. jún. 25. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én akitől vettem ő sikeresen megállított egy rablást vele. Ha nagyon szeretnéd, kipróbálhatod menyire fáj, de én nem ajánlom.
2021. jún. 25. 13:22
 5/7 kovpet ***** válasza:
100%

Olvastad a leírást?

"a gyári 40-50 joule-os torkolati energiából legjobb esetben is maximum 25-30 J lett. A védőruházat is extrém vastag volt: 2 poló, 2-3 pullóver és egy télikabát."

A jelenleg forgalomban lévő gumisok közt simán vannak 100J felettiek és nem szkafanderben támadnak meg általában.

2021. jún. 25. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Most képzeld el!

Ahogy írták előttem,egy átlagos paintball 20 joule(ha jól tudom) és ha avval eltalálnak a torkon akkor komoly sérülés és fáj.

És sima 40 joule-os gumilövedékes pisztollyal akár ki is lőheted a bőrét ha oda teszed.

Még egy gumilövedékes sörétessel?

Na az valami,avval még bordát meg koponyát lehet törni

2021. jún. 25. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyen a nyoma (2021 áprilisi eset, az rtl videóját, nem találtam meg)

[link]

2021. jún. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!