Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy cég neve létrehozás után...

Egy cég neve létrehozás után automatikusan jogvédett lesz Magyarországon?

Figyelt kérdés

Vagy be kell jegyeztetni védjegyként mindenféleképpen?

Domanin nevek, facebook oldal név, twitter-instagram felhasználónév stb miatt kérdezem. Tehát ha valaki olyat hoz létre amilyen cég már létezik azonban a név nincs levédetve, mi történik, élvez-e a név automatikus jogvédelmet. Annyit találtam hogy amerikában pl nem, de magyar jogról konkrétat semmit nem tudtam a google-n megtalálni.

2021. jún. 20. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szövegértés? Nem mondtam hogy nem tudok ilyenről, ha nem tudnék róla nem írtam volna le hogy volt ilyen. Nem emlékszem a termék nevére és nem tudok linket mondani. Keresd meg magad! Vagy ne keresd meg és értetlenkedj tovább amíg találsz valakit aki hajlandó HELYETTED használni a keresőt!
2021. jún. 20. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Az első válaszadó igazán eltakarodhatna valahova, ahelyett, hogy itt szórja a marhaságait.

A cégnév automatikusan védetté válik a cégbírósági bejegyzés során.

Ha alkot valaki egy irodalmi, zenei vagy egyéb művet. Az is AUTOMATIKUSAN védetté válik, meg még sok más is, legalábbis itt, Magyarországon.

2021. jún. 20. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

12. Na akkor nézzük.

Látom nagyon frusztrált vagy és normálisan nem tudod magadat kifejezni. Mindenképpen kezeltesd ezt az állapotodat, mert ha rosszabbodik, akkor dühroham okozta agyvérzéssel fognak kórházba szállítani.

Ha valakit eltakarodásra szólítasz fel, akkor esetleg forrást is szolgáltathatnál arról amit állítasz.

Adigis javaslom az elmaradt xanax beszedését.

Jobbulást!

2021. jún. 20. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Aha, tehát én adjak forrást, neked meg nem kell :)

Pont annak lehet hinni, aki egy értelmes mondatot nem tud káromkodás nélköl írni. Sugárzik belőled az értelem :)

2021. jún. 20. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!