Ha bevezetik ezt a törvényt, hogy a homoszexuálisok pedofilok, akkor visszamenőlegesen lehet alkalmazni majd, vagy csak a hatályba lépés napjától érvényes?
Figyelt kérdés
Valaki? Félek:(2021. jún. 16. 11:03
1/11 anonim 

válasza:

Rosszul értelmezed a jogszabályt. Nem azt mondja ki hogy a homoszexuálisok pedofilok, hanem azt hogy a 18 év alatti személyeket "elzárja" a homoszexuális tartalmaktól.
A hatálybalépés napjától érvényes.
2/11 anonim 

válasza:

Hatályba lépés napjától számít.
Senki nem tudta előre hogy Gaga bizonyos számait nem lehet hallgatni 18 éves kor altt,vagy napközben leadni a rádióban.
3/11 anonim 

válasza:

Nem voltál még 18 éves, és nézted a netflixet nem lesz gond.
Da ha most se vagy akkor azt már nem nézheted csak a gyerek tartalmát.
4/11 anonim 

válasza:

Nem kell félni, ez csak politika. Most a melegek ellen indult a gyűlölet kampány. Úgy, mint előtte a migránsok ellen. Ez csak politika, nem a melegekről szól valajóban. A Fidesz tele van egyébként is melegekkel. A parlament is, csak mondom... Szóval ezért is írom, hogy ez csak egy politikai játék.
5/11 anonim válasza:
És ha nekem fiúként fiatalkorú barátom van? Szakítanom kell vele? Csak mert 18 éven aluliaknak tilos ezt bemutatni, de eddig ugyanaz a beleegyezési korhatár vonatkozott a melegekre is, meg még most is tudtommal. Most ez is bűncselekmény akkor?
6/11 A kérdező kommentje:
5/ én nem tudom...
2021. jún. 16. 12:00
7/11 anonim válasza:
na én meg emiatt félek csak. 5-ös voltam
8/11 anonim 

válasza:

"csak politika, nem a melegekről szól valajóban. A Fidesz tele van egyébként is melegekkel."
Adom, nézd csak meg az Eresz Csatorna Lovagját :) Ne aggódj kérdező, tényleg vannak ott aberráltabbak a melegeknél.
9/11 anonim 

válasza:

A Wehrmacht felső köreiben is voltak anno zsidók, akiket persze a Führer "árjásított" (ebben is látszik mennyire cinikus szar még a látszólag legideologikusabb diktatúra is), ettől még nem javult az átlag zsidó helyzete Németországban. Mielőtt nekem jönne valaki, nem azt mondom hogy már fűtik a kemencét, de ez pont nem jó érv arra, hogy eloszlassa a félelmeket.
10/11 anonim 

válasza:

Azért ha belegondoltok, hogy ez mekkora kib@szás a TV-sekkel... Alig van olyan műsor, ami nem jelenít meg homoszexualitást. Mit adjanak nap közben, pláne főműsoridőben. Vagy van egy sorozat, amit hétfőnként adnak az egyik részben meg van egy jelentősebb meleg szál, tehát nem lehet csakúgy kivágni, akkor későbbre kell rakni, akkora mikor már senki sem néz TV-t, hiába premier. Szóval #4-nek abszolút igaza van, részemről úgy gondolom ez tarthatatlan huzamosabb ideig, a Dunán kívűl mindenki csődbe menne. 1 év múlva már tuti nem lesz érvényes ez a jogszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!