Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy képzelték ezt a VÁM...

Hogy képzelték ezt a VÁM szigorítást úgy, hogy a vállalatokat nem érinti, csak az egyszerű embert, aki apróságot vesz Kínából?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9

Mert a vállalatok eddig sem magánszemélyként vásároltak, ez meg magánszemélyekre vonatkozott.

2021. jún. 14. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
Megint a vállalkozók járnak jól ezzel is faxa. Nem kapnak így is elég kedvezményt az államtól. Azt amúgy hol tudom beállítani Aliexpress-en, eBay-en, hogy magánszemély vagy vállalkozó vagyok? Vagy ezt itt helyben a posta vagy a NAV fogja majd lekérdezni?
2021. jún. 15. 01:35
 13/16 A kérdező kommentje:
12: Így biztos, hogy nem lehet majd kijátszani. Megint azok járnak jól, akik eddig is berendelték Kínából, majd eladták itt 6x-7x drágábban.
2021. jún. 15. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
Faternak van vállalkozói igazolványa. Ha az ő címére rendelném be a cuccokat úgy elvileg mentesülnék ez alól?
2021. jún. 15. 12:22
 15/16 A kérdező kommentje:
14: Ez egy jó ötlet. Ennek utánajárok. Írok ide is ha találok valamit! 👌
2021. jún. 15. 12:31
 16/16 kovpet ***** válasza:
53%

"Nem kapnak így is elég kedvezményt az államtól."

Na, sorold már fel ezeket...

Elárulom, soha semmilyen kedvezményt nem kaptam az államtól, ellenben ott szívat, ahol tud és szétadóztat mellé.

2021. jún. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!