Mennyire ellenőrzik a védettségi kártyát?
Figyelt kérdés
Ha el akarok menni mondjuk a moziba, és elkérem egy ismerősömét, azt leolvassák? Vagy csak fel kell mutatni azt jóvan? (A kérdés tartalmát nem kívánom megvalósítani, csak kíváncsi vagyok :D)2021. jún. 11. 20:20
11/19 anonim válasza:
8, akkor nem kene diszkriminalni egyes embereket
12/19 anonim válasza:
ja meg eleve sok ertelme van, ugyanaz mellett ulok a buszon mint aki mellé nem engednek be a moziba 🤣
13/19 anonim válasza:
Hogyne kellene? Aki be van oltva, kevésbé veszélyes, mint aki nincs. Jogos a diszkrimináció. A válaszomat meg miért is kellett lepontozni? Nyolcas vagyok.
14/19 anonim válasza:
Közben pedig az USA-ban betiltják az oltási igazolványt: [link]
15/19 anonim válasza:
hát én havernak az oltásigazolványával lógtam be a Budapesti terrorházába meg szolnokon szabadulószobába :D a végén mondtam nekik hogy azért személyit megéri kérni mert nem vagyok beoltva
16/19 anonim válasza:
Hát gratulálok, kedves utolsó… egyszerűen szörnyű, milyen undorító emberek vannak…
17/19 anonim válasza:
Bence, jol tetted :D sztem azok az emberek undoritoak akik kitaláltak ezt az oltas fas&zom igazolványt
18/19 anonim válasza:
Megindokolnád, miért gondolod így?
19/19 anonim válasza:
A maszk tudjuk hogy nem er semmit, különben akkor nem terjed volna igy el a vírus, mivel voltak idők amikor kb a sajat lakasodbsn is hordani kellett. Ha buszon es boltba full vegyül oltott oltatlan akkor nem vegyülhetne mar az állatkertben (ami amugy SZABADTÉR) es a moziban is? De mindegy, ebbol latszik hogy nehany ember full megvesztegetheto, eddig fuj fuj oltás, aztan amint lazítást kaptak az oltottak rogton futott mindenki mégis oltasert XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!