Mennyire ellenőrzik a védettségi kártyát?
Figyelt kérdés
Ha el akarok menni mondjuk a moziba, és elkérem egy ismerősömét, azt leolvassák? Vagy csak fel kell mutatni azt jóvan? (A kérdés tartalmát nem kívánom megvalósítani, csak kíváncsi vagyok :D)2021. jún. 11. 20:20
1/19 anonim válasza:
Ki így, ki úgy elvileg EL-KELLene kérni a személyi vagy útlevél hozzá
2/19 Fsms válasza:
Eddig senki sem kérte sehol, pedig voltam szállodában, étteremben.
3/19 anonim válasza:
Annyira komolyan veszik, hogy felmutattam az élelmiszerbolti pontgyűjtő kártyámat és beengedtek.
4/19 anonim válasza:
Kollégámat nem engedték bemenni az osztállyal akit kísért. Kint kellett várnia órákon keresztül amíg a másik tanárral egyedül voltak. Ennyire.
5/19 anonim válasza:
Moziba kérték. Máshol még nem, szlovákiába/ból sem múlt vasárnap.
6/19 anonim válasza:
Eddig nem kérték sehol. Más kérdés hogy nincs is, de igazából úgy voltam vele, hogy ha kérik, megmondom otthon maradt oszt szevasz, megyek más helyre.
7/19 anonim válasza:
Moziban kérik, személyivel együtt.
8/19 anonim válasza:
Ember. Van oka annak, hogy elkérik. Ha nem vagy beoltva, ne legyél utolsó, felelőtlen gyökér, és ne kérd el másét. Nem azért kell ezt tenni, mert ez a szabály, hanem a kölcsönös odafigyelés miatt. Gondolkozz már el.
9/19 anonim válasza:
Tőlem már kérték pár helyen, de mellé a személyit már nem. Innentől kezdve a szomszédomét is mutathattam volna.
10/19 anonim válasza:
tőlem eddig csak múzeumban kértél és igen a személyit is kérték mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!