Mit csináljak, ha a személyi igazolványom lejárt?
Figyelt kérdés
Mert most lettem 18 és Anyám mondta, hogy oldjam meg. Hova kell menni és kell vinni pénzt?2021. jún. 5. 09:25
12/14 anonim válasza:
Amúgy ezt én sem értem mióta lett állandó személyi igazolvány? Az nem a letelepedni vágyóknak meg a migránsoknak volt? Meg az időseknek adtak ki állandót. Nekem személy azonosító igazolványom van ami 10 évente lejár, most járt le, de nem állandó. vagy ez már változott azóta? Vagy én vagyok a hü.ly e és ez volt a neve mindig is?De a kártyán nem áll rajta hogy állandó...
Amúgy meg hónapokat kell várni időpontra :/
13/14 krwkco válasza:
"mióta lett állandó személyi igazolvány?"
Úgy "állandó", hogy van ideiglenes is. Ami csak 30 napig érvényes.
14/14 anonim válasza:
Azt tudom. viszont utána olvastam és látom 2019 óta változott meg, akkor ti nem is tudjátok milyen volt a régi igazolvány. Mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!