Mit csináljak, ha nem tudok kapcsolatba lépni a Ryanairrel? El tudom ezt intézni a reptéren is?
Van egy fogalásom 2 hét múlvára. Próbaltam hozzáadni a fiókomhoz a személyi és útlevél számomat, de nem fogadja el a rendszer. Anyukámét minden gond nélkül elfogadta, pedig ugyanakkor csináltattuk az útlevelet.
Írtam már nekik facebookon, kérték hogy adjam meg az utazási adataimat, majd ők megcsinálják nekem. Meg is adtam 2 napja, de nem válaszolnak. Próbaltam őket hívni, de a becsült várakozási idő 20 perc lett volna, hogy felvegyék. Írtam nekik e-mailt, de csak egy átirányítást kaptam a live chathez, ahova már egyszer írtam nekik, de megpróbaltam újra. Megnyitottam az oldalt, írják hogy most nincs elérhető ember,aki válaszolna.
Ha addig nem érném el őket, akkor vajon a reptéren is el tudnám ezt intézni, vagy az már túl későn lenne? Nem akarom hogy emiatt elvesszen az utam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!