Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A 2. oltásra mièrt nem lehet...

A 2. oltásra mièrt nem lehet időpontot foglalni?

Figyelt kérdés

Van egy gondozott szemèlyem, aki már megkapta az 1. oltást modernából...

A házi orvos adta be, nem volt gond ès szerencsère szabadnapos voltam aznap meg másnap.

Nekem 4 műszakos 12 órás munkarendem van, a 2. oltás időpontja pont úgy jön ki, hogy dolgozom, eleve elvinni se tudom az oltásra meg itt maradna felügyelet nèlkül 12 órát, tartok a mellèkhatásoktól, nekem Astranál súlyosak vtak, a Modernánál is mondják, hogy a 2. oltásnál vannak tünetek...

A házi orvosnak jeleztem, hogy kèrni szeretnèk másik időpontot, de alapból egy èrtetlen tirpák paraszt, nèztem neten, hogy akkor foglalok időpontot oltó pontra, de 2. oltásra nem lehet. Ez miatt most nem tudja felvenni a 2. oltást...

Mièrt nem lehet online időpontot foglalni a 2. oltásra? A kormány így vèdi a munkahelyeket, az embereket meg így buzdítja az oltásra?

2021. jún. 3. 06:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jó, sajnos èn is nehèz helyzetben vagyok, gondnokoltam van, ettől a xar oltástól meg súlyosabb mellèkhatások is kialakulhatnak... Nekem nagyon magas lázam volt.

Nekem is logisztikázni kell miatta...

Ha hagynám hogy beoltsák ès masnap itt hagynám egyedül ès baja lesz, az lenne felelőtlen döntès.

2021. jún. 3. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!