Szabad önvédelemre alkalmas eszközökkel megvédenem magam,ha egy kéregető meghalt a kisjány típusú ember nem hagy békén?
"Nekem már személy szerint az erős szemkontaktus,hangos beszéd közelről támadásnak minősül."
Akkor ugyanezekkel "támadj" vissza.
#13 Sőt, csinálhatja durvábban is, mert még be is szólhat valami "velőset", mint "menj innen" vagy "hagyjál békén". :)
Van egy olyan népi megfigyelés, hogy ez be szokott válni.
13. De én nem úgy akarok visszatámadni,hogy folytatódjon a duma hanem hogy vége legyen a lehető legkevesebb vérrel.
14. Hmm,megpróbálom ha lesz ilyen. Szokásos boltok előtt mindig ott vannak,kéregetnek stb.
Mikortól lehet használni önvédelemre eszközöket? Ha valaki nyiltan fenyegetőzik például és közelebb lép az már szerintem elég indok.
Kislány,csak régiesen. Gúnyosan írtam,hogy le lehessen következtetni hogy kamuzik.
Régen valahol olvastam,hogy már az is támadás ha hangosan beszél(kiabálás,de már az is elég ha nem torka szakadtából kiabál hanem jól megemeli a hangját) és közel jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!