Be lehet oltatni családtagot?
Bátyám még most sem akarja az oltást, mikor már mindenki be van már oltva. Megpróbáltam rávenni. Beszéltem vele. Sajnos meggyőzhtetlen. Azt mondja nem tudja mi van az oltásban, bármit tehetnek bele. Őbelé nem juttatnak chipet. Szabadon fog meghalni, ha azon múlik. Egyszer úgyis el kell menni. Szabadon akar élni, ez joga neki szerinte. Annyit beszélt, hogy közbe én is megbántam, hogy beoltattam magam. Nem akartam, de tanároknak Pfizert adtak, az meg a legjobb
Szóval arra gondoltam, hogy regisztrálok a nevében. Mondtam, hogy egy szűrésre regisztrálok a nevében. Kap egy SMS-et hogy menjen el, ha már ott lesz csak beadatja magának. Ő nincs tisztában a jogaival szerencsére, azt hiszi ha már megjött az SMS el kell mennie és ha már ott van, be kell adatnia az oltást. El lehet ezt játszani ? Persze jó hiszeműen, hisz a köz javát szolgalja ha valaki oltott

Először azt akartam írni, hogy hülyeség hagyd békén semmi közöd hozzá stb.
Én undorodnak egy ilyen testvértől.
De aztán belegondoltam, hogy tényleg ilyen hülye szegény, hogy az SMS-nek nem tud ellenallni akkor még is érdemli. Próbáld meg úgy sem jön össze ilyen hülye ember nincs.

kérdező
"Szóval arra gondoltam, hogy regisztrálok a nevében. Mondtam, hogy egy szűrésre regisztrálok a nevében. Kap egy SMS-et hogy menjen el, ha már ott lesz csak beadatja magának. Ő nincs tisztában a jogaival szerencsére, azt hiszi ha már megjött az SMS el kell mennie és ha már ott van, be kell adatnia az oltást."
"El lehet ezt játszani ?"
Igen. Mondjuk egy óvodásoknak előadott oktató célú színdarabban.
Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.

Ez undorító.
Beolttatja magát majd ha akarja.

Nem lesz szuri. A doktorbácsi csak megvizsgál.
Erre már egy ötéves is azt mondja:
Be akarsz csapni. Tudom, hogy szuri lesz, :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!