Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Be lehet oltatni családtagot?

Be lehet oltatni családtagot?

Figyelt kérdés

Bátyám még most sem akarja az oltást, mikor már mindenki be van már oltva. Megpróbáltam rávenni. Beszéltem vele. Sajnos meggyőzhtetlen. Azt mondja nem tudja mi van az oltásban, bármit tehetnek bele. Őbelé nem juttatnak chipet. Szabadon fog meghalni, ha azon múlik. Egyszer úgyis el kell menni. Szabadon akar élni, ez joga neki szerinte. Annyit beszélt, hogy közbe én is megbántam, hogy beoltattam magam. Nem akartam, de tanároknak Pfizert adtak, az meg a legjobb

Szóval arra gondoltam, hogy regisztrálok a nevében. Mondtam, hogy egy szűrésre regisztrálok a nevében. Kap egy SMS-et hogy menjen el, ha már ott lesz csak beadatja magának. Ő nincs tisztában a jogaival szerencsére, azt hiszi ha már megjött az SMS el kell mennie és ha már ott van, be kell adatnia az oltást. El lehet ezt játszani ? Persze jó hiszeműen, hisz a köz javát szolgalja ha valaki oltott

2021. máj. 18. 12:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem, ez az ő döntése, senki másé.
2021. máj. 18. 12:11
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha olyan hülye a bátyád hogy megteheted vele és oltatja magát akkor igen
2021. máj. 18. 12:11
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Mért lehetne?
2021. máj. 18. 12:12
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Ez az ő saját döntése. Neked meg el kell tudnod fogadnod azt!
2021. máj. 18. 12:15
 5/19 anonim ***** válasza:
71%

"Pfizert adtak, az meg a legjobb"

Pont az a legrosszabb. Eddig háromezer halálesetet okozott és több esetben vakságot. Csak a propagandája volt a legjobb.

2021. máj. 18. 12:15
 6/19 jeverezi ***** válasza:
100%
Nem lehet csak ha gyámság alatt van a bátyád
2021. máj. 18. 12:16
 7/19 anonim ***** válasza:
98%
A szabad akaratot tiszteletben kell tartani.
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
Becsülöm azt a kitartást, amivel egy tróger testvért próbálsz jobb útra téríteni.
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
8.Hogy mondhatsz ilyet egy általad ismeretlen emberről?
2021. máj. 18. 12:18
 10/19 anonim ***** válasza:
39%
Megteheted, csak ne érjen meglepetés, hogy ha valami súlyos károsodása lesz vagy belehal elég sokat fogsz ülni érte.
2021. máj. 18. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!