Be lehet oltatni családtagot?
Bátyám még most sem akarja az oltást, mikor már mindenki be van már oltva. Megpróbáltam rávenni. Beszéltem vele. Sajnos meggyőzhtetlen. Azt mondja nem tudja mi van az oltásban, bármit tehetnek bele. Őbelé nem juttatnak chipet. Szabadon fog meghalni, ha azon múlik. Egyszer úgyis el kell menni. Szabadon akar élni, ez joga neki szerinte. Annyit beszélt, hogy közbe én is megbántam, hogy beoltattam magam. Nem akartam, de tanároknak Pfizert adtak, az meg a legjobb
Szóval arra gondoltam, hogy regisztrálok a nevében. Mondtam, hogy egy szűrésre regisztrálok a nevében. Kap egy SMS-et hogy menjen el, ha már ott lesz csak beadatja magának. Ő nincs tisztában a jogaival szerencsére, azt hiszi ha már megjött az SMS el kell mennie és ha már ott van, be kell adatnia az oltást. El lehet ezt játszani ? Persze jó hiszeműen, hisz a köz javát szolgalja ha valaki oltott

"Pfizert adtak, az meg a legjobb"
Pont az a legrosszabb. Eddig háromezer halálesetet okozott és több esetben vakságot. Csak a propagandája volt a legjobb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!