Az törvényes hogy megyek a járdán erre két rendőr kiugrik a kocsiból és követelik hogy azonosítsam magam?
Mentem ma a járdán erre elmegy mellette egy rendőrkocsi. Aztán továbbhajt. Megyek tovább átmentem az úton a rendőrkocsi előtt. Erre megyek haza mikor leparkolnak mellettem és rám üvöltenek hogy azonosítsam magam. Mondja a férfi rendőr hogy van személyi igazolvány nálam? Mondom van. Erre rámmordul hogy akkor mutassam meg. Erre megkérdezi a női rendőr hogy mióta lakok a faluba? Mondom születésem óta. Kérte a lakcímkártyát is. Azt mondja mert még sose látott itt.
Ez törvényes, legális? Hogy megyek haza a boltból erre igazoltatnak az utcán?
Múlt hónapba meg egy városba megbüntettek készenléti rendőrök húsvétkor mert nem volt rajtam maszk 5000 forintra. Rám szálltak a rendőrök?Vagy mi a bajuk?
Sehová nem kerül bele.
Amúgy van valami törvény hogy csak cigányokat lehet igazoltatni? Esetleg fáj a személyidnek ha rá néznek?
"erre elmegy mellette egy rendőrkocsi. Aztán továbbhajt. Megyek tovább átmentem az úton a rendőrkocsi előtt."
Ezek szerint gyorsabban mentél gyalog, mint a rendőrkocsi. Ne csodálkozz, hogy igazoltattak!
:))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!