Hazudhat-e egy rendőr vallatás során?
Ezért az adott rendőrt nem kellene felelősségre vonni és minimum elbocsájtani?
Ha netán van itt egy jogász kifejtené? Én úgy tudom hogy ez illegális és csak a filmekben fordul elő, hisz amerikában sem szabad egy rendőrnek ilyet csinálnia.
Kommentelők picit sok hollywood-i filmet néznek, persze majd amerikában verik meg az embert kihallgatás során... :) ha oroszországot mondtál volna még el is hinném.
Amúgy kiskorúakat akartak rávenni hazugsággal hogy vallják be azt amit nem tettek, ha rajtam múlna felelősségre vonnám az elkövetőket és tuti nem lehetnének többet rendőrök.
A rendőr honnan tudja hogy nem ők voltak?
Hazudni én is tudok. Majd biztos annyi lesz hogy:
Te voltál?
Nem
Oké mehetsz
Szerinted kedves szavakkal bevalja bárki is hogy mit csinált?
Ha nem bűnös úgy sem fogja bevallani ha meg az akkor nagyobb eséllyel vallja be
"Kommentelők picit sok hollywood-i filmet néznek, persze majd amerikában verik meg az embert kihallgatás során... :) ha oroszországot mondtál volna még el is hinném."
Olvasd el Pyotr Levashov visszaemlékezéseit a drága "vendéglátásáról" az usaban. Nem hollywoodi filmet néztem. (UI: amúgy az nsa soha nem engedne ilyet, minden egyes forgatókönyvet átnéznek/átírnak kiadás előtt...)
Szerinted mi történne ha egy nyomozás, kihallgatás így a nézni ki:
Jó napot Viktor. Tóth András nyomozó vagyok. Semmit se tudunk, semmi nyomunk nincs, bizonyítékot se találtunk. Van bármi mondandója?
Szerinted ennek ez lenne a helyes módja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!