Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit jelent hogy a telenor...

Mit jelent hogy a telenor eladta a tartozásomat egy cégnek?

Figyelt kérdés
erről kaptam egy levelet hogy eladták egy abc nevű kft-nek az adóságomat.
2021. máj. 17. 18:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Végeztél 8 általánost + szakképzőbés azt hiszed kijátszod a rendszert. Sajnos nem így megy ;)

Majd rájössz

2021. máj. 17. 19:39
 32/61 A kérdező kommentje:
Ha megtalálnak na bummmm,itthon is hetente kaptunk fizut kézbe minden pénteken,eddig nem állt ott még végrehajtó egyszer sem,ha meg az albérletből elvisznek bármit az nem az én bajom,nem az enyém a cucc ami ott van. Ha meg Ázsiában az épitőiparban megtalálnak ezzel akkor becsülni fogom őket a kitartásukért és kifizetem nekik mert megérdemlik. :-) Elég jól fogok keresni kint 4x annyit mint itthon ebben az Orbánista lepusztitott kifosztott országban. Baráti köröm 99% a évek óta lelépett itthonról és vissza sem jönnének semmi pénzért. Na köszi a válaszokat,szép estét!
2021. máj. 17. 19:46
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

"eddig nem állt ott még végrehajtó egyszer sem" Talán mert te magad írtad a kérdésedben, hogy most adták el a tartozásodat? Eddig nem volt végrehajtónál, majd ezután lesz.

"nem az enyém a cucc ami ott van" aha, szóval nincs egyetlen vagyontárgyad sem? Érdekes...

"Elég jól fogok keresni kint". Aha és te még hiszel a mesékben? Azt elhiszed, hogy ott milliomosok az építőiparban dolgozók, de azt nem hiszed el, hogy aki megvette a tartozásodat, az be akarja majd hajtani... :)

További jó álmodozást :)

2021. máj. 17. 19:55
 34/61 A kérdező kommentje:
Hajtsa be,megengedem! Nem találomra megyek ki dolgozni,helyem van kint! Kicsit irigységet érzek belőled hogy te meg maradsz itt,tudod nem mindegy ha már dolgozom hogy mennyiért,ott is profi munkát végzek mint itthon csak nem mindegy a fizu. Neked is áll a lehetőség. Jó álmodozást neked is! De ébredj fel!
2021. máj. 17. 20:07
 35/61 A kérdező kommentje:

"szóval nincs egyetlen vagyontárgyad sem? Érdekes..."

Van csak nem a nevemen,nem vagyok bohoc hogy a piócák lenyúlják.

2021. máj. 17. 20:09
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

Igen, el tudom képzelni rólad, hogy bármikor bármit vásároltál, azt valami rokonnak a nevére tetted, mert már akkor tudtad, hogy olyan szegény leszel egyszer, hogy még egy telenor tartozást se leszel képes befizetni és ha jön a végrehajtó, akkor ne tudja azokat elvinni. És igazad lett, valóban olyan szegény lettél.

Na jó, ennyire okos embernek nem is írok többet, mert felesleges.

2021. máj. 17. 20:13
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
32: az arabokhoz mész? Dubai vagy hasonló?
2021. máj. 17. 20:16
 38/61 A kérdező kommentje:
36-os látod tudod te magadtól is,ügyi vagy!
2021. máj. 17. 20:17
 39/61 A kérdező kommentje:
Dubaitól nem messze,már kb 30 ismerősöm dolgozik kint,évekkel ezelött egy valaki kiment és elindult a dominó,szennyvedjen itt aki szereti a Mészárost és csapatát.
2021. máj. 17. 20:19
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
39: a pénz biztos jó, de gondolom kellemetlenül meleg is van ott, állandó hőség. Erre nem panaszkodtak?
2021. máj. 17. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!