Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit jelent hogy a telenor...

Mit jelent hogy a telenor eladta a tartozásomat egy cégnek?

Figyelt kérdés
erről kaptam egy levelet hogy eladták egy abc nevű kft-nek az adóságomat.
2021. máj. 17. 18:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
86%

Azt hiszed, hogy külföldön nem fognak megtalálni? :DD

A végrehajtó megy a bíróságra, a bíróság meg ha kell körözést is kiad majd egy többszázezres tartozás behajtására.

Nem tudom komolyan gondolod-e, hogy el tudsz bújni, de ha igen, akkor nagyon rosszul fogsz járni, mert ha bíróságra kerül az ügy, akkor még jobban nő majd a tartozásod, mert hozzácsapják a bírósági költségeket is. Így lehet egy néhány tízezres tartozásból több millió is.

Ajánlom figyelmedbe: [link]

2021. máj. 17. 19:03
 22/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesznek verőemberek, de nyaggatni fognak.
2021. máj. 17. 19:04
 23/61 anonim ***** válasza:
84%
21: pár százezerért nem fognak nemzetközi körözést kiadni
2021. máj. 17. 19:05
 24/61 anonim ***** válasza:
42%
23. Előbb-utóbb milliós lesz, akkor majd adnak. És akkor már házat is visznek ha más nincs.
2021. máj. 17. 19:07
 25/61 A kérdező kommentje:
23/ a végén kiderül hogy életfogytot kapok,ne mááá!
2021. máj. 17. 19:08
 26/61 A kérdező kommentje:
21/ ez a lógósokra vonatkozik,ameddig nem volt autóm addig engem is felirtak havonta 2x 3x alakalommal,néha küldtek egy levelet de már elmúlt azt hiszem 2év után elévül ez nem lényeges
2021. máj. 17. 19:10
 27/61 A kérdező kommentje:
szerintem meg butaság a legtöbb amit irtok mert fél Magyarország a sitten lenne ha lenne adósok börtöne,abból nekik sem lesz pénzük,senkit nem csuknak le adósságért, már a végén még ki is végzik,hagyjuk már eltúlozzuk már.
2021. máj. 17. 19:13
 28/61 anonim ***** válasza:
86%

25. majd akkor nevess, amikor megkapod a milliósra nőtt tartozás befizetéséről a felszólítást :) Vicces, hogy azt se tudod mi az, hogy eladták a tartozásodat, fogalmad sincs mi a végrehajtó/végrehajtás, de biztos vagy benne, hogy nem fognak megtalálni. Kijelentkezel itthon a TB fizetésből amikor elköltözöl? Ha igen, akkor meg kell adni hova költözöl, hol fizetik a TBdet. Nem jelentkezel ki? Akkor még az is felhalmozódik, tehát a telenoros tartozásod mellett még azt is ki kell majd fizetned...

Mintha egyébként soha nem találtak volna meg akár olyanokat is, akik bujkáltak a rendőrök elől külföldön... akkor nem tudom te miből gondolod, te majd el tudsz bújni ha bűnözőket is megtalálnak...

2021. máj. 17. 19:13
 29/61 anonim ***** válasza:
88%
Ki írta azt, hogy tartozásért lecsuktak bárkit is?? Én nem láttam ilyen választ...
2021. máj. 17. 19:14
 30/61 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező egy kis olvasnivaló (itt a bankhitel a példa, de ez vonatkozik más tartozásra is):

[link]

90-180. nap (itt tartasz te)

- a követelés átadása követeléskezelőnek (cégcsoporton belül vagy azon kívül)

- áthidaló megoldások

Ez a következő:

ált. 180 nap elteltét követően

- a szerződés felmondása, a követelés értékesítése

- a bírósági végrehajtáson kívüli vagy belüli eljárások (itt az emlegetett bírósági végrehajtás)

2021. máj. 17. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!