Mit jelent hogy a telenor eladta a tartozásomat egy cégnek?
Figyelt kérdés
erről kaptam egy levelet hogy eladták egy abc nevű kft-nek az adóságomat.2021. máj. 17. 18:38
11/61 A kérdező kommentje:
"Annak bizony nem, azt már a behajtócég kiperkálta. :)"
Helyettem? Ezek buták? Mi arra a garancia hogy én meg a cégnek kifizetem? És ha a telenornak fizetem ki akkor ők hoppon maradnak?
2021. máj. 17. 18:50
12/61 anonim válasza:
Ezek a cégek kifejezetten erre szakosodtak, hogy adósságokat vesznek meg, aztán a saját munkadíjukkal együtt bevasalják.
13/61 anonim válasza:
"Mi arra a garancia hogy én meg a cégnek kifizetem?"
Majd meglátod hogy ki fogod. Nagyon szeretsz te fizetni, csak még nem tudsz róla. :)
14/61 A kérdező kommentje:
"Ezek a cégek kifejezetten erre szakosodtak, hogy adósságokat vesznek meg, aztán a saját munkadíjukkal együtt bevasalják."
Mit dolgoznak,hogy munkadijat kérnek? ez zavaros nekem.
2021. máj. 17. 18:58
15/61 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem?? Hogy van az, hogy egyik nap szólnak, hogy (pl.) 3x annyit kell fizetnem, mint amiben megegyeztünk?? Ez számomra teljes f@szságnak és igazságtalanságnak tűnik.
16/61 A kérdező kommentje:
"Majd meglátod hogy ki fogod. Nagyon szeretsz te fizetni, csak még nem tudsz róla. :)"
Sajnos tévedsz,mert végleg költözöm külföldre,igy ezt már ők nem látják tőlem.
2021. máj. 17. 18:59
17/61 anonim válasza:
Kérdező minél később fizeted ki, annál nagyobb lesz a tartozásod. Néhány év és eljutsz odaáig, hogy megy a végrehajtó és viszi amit talál (TV, bútor, stb.). Ha most a tartozásod 50ezer Ft, akkor néhány év múlva simán lehet a 2-3-400ezer Ft is. Előbb-utóbb biztosan be fogják hajtani, ha a fizetésedből nem tudják levonni, mert nincs, akkor majd megy a végrehajtó. De abban biztos lehetsz, hogy be fogják hajtani.
18/61 A kérdező kommentje:
15ős ez tipikus pióca maechanizmus élősködnek,mint hogy elmennének dolgozni.
2021. máj. 17. 19:00
19/61 A kérdező kommentje:
17es mondom hogy ezt kálóba kell irják mert ez hátra marad itt Magyarországon utánam, :-)
2021. máj. 17. 19:01
20/61 A kérdező kommentje:
egyébként ázsia egyik részére költözöm végleg,max látogatóba jövök vissza,
2021. máj. 17. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!