Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényileg szabad olyan...

Törvényileg szabad olyan maszkot használni aminek az anyaga csipkéből készült?

Figyelt kérdés

Mivel az van, hogy az orr és a száj eltakarása kötelező. A csipkével takarom, de nem tudom lehetséges-e. Láttam neten, hogy egy férfi készít ilyeneket és szeretném kipróbálni, mivel asztmás vagyok és nem túl hasznos a maszk viselése.

Előre köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 16. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet .
2021. máj. 16. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Törvényileg szabad, de ha egy buzgómócsing ávóssal találkozol, aki még a törvényt sem ismeri, az megbüntethet érte. Én normál textilmaszkot hordok, de az államon, és csak akkor húzom fel, ha rendőrt látok.
2021. máj. 16. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Itt falun belül senki sem hordja, a rendőrök sem. Nem is büntetik itt,pedig kötelező lenne.

Csak nekem szerdán kezdődik az iskola és a városba meg a buszon muszáj lesz.

2021. máj. 16. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Meg ne fulladj!

[link]

2021. máj. 16. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem is fogok, nem fogok maszkot viselni ami 3 rétegbe van az arcomon. Te nyugodtan hordhatod, fulladj meg melegedj bele te, ha nagyon akarsz. Majd ha a kedves Orbán Viktor visel maszkot akkor én is fogok. Tüdő beteg ként nem is fogok. 😊

2021. máj. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!