Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphatok ha valaki bántja...

Mit kaphatok ha valaki bántja a tengeri malacomat,ezért szétverem?

Figyelt kérdés

Sok erre a kisebbség,meg a bunkó gyökér,és ezért az a kérdésem,ha mondjuk valaki pl:felrúgja a tengeri malacomat,és ezért megtaposom,akkor mi jár?

(Nagyon indulatos vagyok ilyenre,és ha enyémet bántják,talán még eltöröm is a lábát vagy a nyakát)

#Állatkínzás,jog,verekedés,bunyó,gyilkosság,tengeri malac.
2021. máj. 7. 19:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10

Jó,teszem az,felrúgja a tengeri malacomat,vagy erősen megüti stb,és ott törik csontja a malacnak,és ezért én pedig jól a beton baszom azt a hülyegyereket és neki is betör valamilye,akkor is én kapnék?

2021. máj. 7. 20:06
 12/22 anonim ***** válasza:

"Jó,teszem az,felrúgja a tengeri malacomat,vagy erősen megüti stb,és ott törik csontja a malacnak,és ezért én pedig jól a beton baszom azt a hülyegyereket és neki is betör valamilye,akkor is én kapnék?"

Igen. Hisz attól hogy ő elkövetett egy bűncselekményt, te még nem léptél elő se hatósági személlyé, se bírósággá. A hirtelen felindulásod oka enyhítő körülménynek számítana, de ettől még az általad elkövetett testi sértés is törvénysértés.

2021. máj. 7. 20:12
 13/22 A kérdező kommentje:

12

De azt nem számít bele,hogy a tengeri malacomat bántotta?

Az nem önvédelem?

2021. máj. 7. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"De azt nem számít bele,hogy a tengeri malacomat bántotta?"

De, ha érthető felindulásból követted el, azt beszámíthatják enyhítő körülménynek.

"Az nem önvédelem?"

Nem.

2021. máj. 7. 20:20
 15/22 A kérdező kommentje:

14

És ha tengeri malac mondjuk meghal,és azért nem vonják felelősségre?

Teszem a nagy költöi kérdést megint:Miért nem önvédelem?Elvileg a btkban benne van hogy saját tulajdon (Telefon,autó,aranyláncot)megrongálja,és azért megveri az önvédelem nem?

2021. máj. 7. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:

"És ha tengeri malac mondjuk meghal,és azért nem vonják felelősségre?"

De, őt felelősségre vonják a tengeri malac megöléséért. Téged pedig azért, mert megverted. Ez két külön ügy lesz.

2021. máj. 7. 20:25
 17/22 A kérdező kommentje:

16

Magyarán:

Ha én azért megverem mert megölte,akkor azért kaphatok felfüggesztettet?

És pl megüti,és én Ko-zom (nem marad semmi nyom,és semmi bizonyíték arra hogy én ütöttem meg,akkor is fent áll?)

2021. máj. 7. 20:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Tengerimalac.. és ne vigyed sehova, otthon tartsad , ketrecbe, és adj neki szénát rendesen. Ha nem cipeled nem fogják bántani, de ha bántják akkor addig verjed amíg bele nem rohad a szemét állatkínzónak.
2021. máj. 8. 02:48
 19/22 A kérdező kommentje:

18

Rendben :DD

2021. máj. 8. 10:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak nem a “ha valaki kilovi a kutyam szemet, kitorhetem-e a nyakat” kerdezohoz van szerencsem?
2021. jún. 8. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!