Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem kaptam védetségi igazolványt?

Nem kaptam védetségi igazolványt?

Figyelt kérdés

Ügyfélkapun keresztül is jeleztem hogy nem kaptam meg a védetségi igazolványt.

Ennek ellenére nem küldték még , ez miatt nem mehetek hétvégén azokra a helyekre ahová mehetnék igazolvánnyal , ez lelki szenvedést okoz már.

Ilyen esetben nem járna valami sérelmi díj?

2021. máj. 6. 13:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

több héttel ezelött, van egy wellness foglalásom is jun elejére. még akkor lett foglalva mikor szóba sem volt hogy kell majd igazólvány.

oda sem mehetek abban az esetben ha nem érkezik meg.

Nem hiszem el hogy ez miatt nem fordulhatnék ügyvédhez

2021. máj. 6. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Szörnyű az élet :D
2021. máj. 6. 14:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Ne is mond , hosszú bezártság után végre mehetnék . szegény barátom epilepsziás stb...(nem kaphat oltást) ő már lehet sose élvezheti a strand nyújtotta őrőmöket
2021. máj. 6. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor mi lesz a kövi lépés? Öngyilkosság? Tombolás? Mit tervezel?
2021. máj. 6. 14:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha ez neked örömet okoz lehet szemétkedni, de hidd el van akit tényleg megvisel a tudat hogy nem mehet olyan helyekre ahová szeretne annak ellenére hogy megtette azokat a lépéseket hogy mehessen.
2021. máj. 6. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Mind a ket oltaskor kaptal papairt, hogy beoltottak ... szerintem azt is el kell, hogy fogadjak mint oltas igazolast. Jelenleg gozerovel oltanak orszagszerte ... gondolom a kartya keszito gep nem birja az iramot.
2021. máj. 6. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!