Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Létezik ilyen? Ebayes kínai...

Létezik ilyen? Ebayes kínai küldemény miatti rendőrségi feljelentés, mert törötten és hiányosan érkezett?

Figyelt kérdés

csak nekem tűnik igen abszurdnak ez? az eladó meg az Ebay is azt mondja, hogy jaj gyorsan call the police, és szükségük van a rendőrségi papírokra az ügyintézéshez, csak mert 2 db ködlámpa helyett egy érkezett és az is törötten.

őszintén, létezik ilyen vagy kiröhögnek, mint állat? :)

2021. máj. 5. 11:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

lehjet h statisztikailag így van, csak ugye amikor a kiskínai küldi pl. az 500W-os ledlámpát, én pedig műszerrel rámérek, és összesen 3W-os, természetesen reklamálok és requestet nyitok. na ez persze nagyon nem tetszik nekik.

úgyhogy bizutos rossz az én statisztikám, csak nehéz is a dolguk, mivel eleve videó előtt nyitok minden csomagot (kaptam már épp elég szemetet, szerint is), utána meg műszerekkel ki is mérem, hogy ténylegesen olyan-e amilyet ígértek (nagyrészt elektronikát rendelek), bár nemrég épp egy sátor helyett kaptam 1kg ipari tűzőgépkapcsot :)

na most ezt szerintük el kellene viselnem és tök normális? naná request, de majd meglátom, ha nem oldják fel, lesz nekik reklám facebookon meg twitteren, azért a kamera előtti bontások elég hatásosak

(kb 20-25% eleve kuka, egy másik erős 35-40% a minőség miatt kuka, marad egy 20-30% használható mennyiség, de mindez objektíven bizonytva)

2021. máj. 5. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Full abusive buyer vagy :D meg is érdemled.
2021. máj. 5. 18:42
 13/15 anonim válasza:
Hú ha több mint a felét visszaküldöd akkor tökre jogos volt hogy felfüggesztették a fiókod. A pénzt amúgy ami rajta volt nem bukod, szerintem 180 nap múlva fogják visszautalni ha jól emlékszem de bármikor megkérdezheted a supportot.
2021. máj. 5. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet, hogy jogosak a visszaküldései ha ennyire ragaszkodik a minőséghez is, elvileg azt kellene kapnunk amit hirdetnek. Csakhogy a kínai piac meg nem szereti az ilyen igényes vevőket és az ebay meg azokat akik miatt nem pörög az üzlet. Néha röhejes dolgokat kapok én is de mindig úgy vagyok vele ez az amit kínából kapni lehet. Szóval ez van, sajnos az ilyen vevőt lapátra teszik és ez ellen akkor nem sok mindent lehet tenni.
2021. máj. 5. 19:42
 15/15 A kérdező kommentje:

114

jaja kb így ...

na de érted, minden precízen bizonyítva, dokumentálva. akkor ha 100% a visszaküldés, akkor is jogos, nem?

ne írja már rá a kínai h 500W ha csak 5W na meg ne küldjön szemetet a sátor helyett. ez túl nagy elvárás kínából? :(

na oké, ha ténylegh visszakapom a lóvét, akkor oké, mert elég sok van benne, csak ez nem tiszta nekem, ködös a megfogalmazásuk erről.

2021. máj. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!