Létezik ilyen? Ebayes kínai küldemény miatti rendőrségi feljelentés, mert törötten és hiányosan érkezett?
csak nekem tűnik igen abszurdnak ez? az eladó meg az Ebay is azt mondja, hogy jaj gyorsan call the police, és szükségük van a rendőrségi papírokra az ügyintézéshez, csak mert 2 db ködlámpa helyett egy érkezett és az is törötten.
őszintén, létezik ilyen vagy kiröhögnek, mint állat? :)
én se értem az egészet, tök abszurd, ezért kérdezem h ezt vajon tényleg komolyan gondolják vagy csak amolyan lerázós szöveg?
sztem vicc, ez nem kérdés.
Létezik ilyen, az eladó azt kér amit akar. Azért kéri mert a legtöbben nem teszik ezt meg és feladják.
Erre pro megoldás: Nyiss eBay-en egy case-t ahol leírod. Ha ott is ezt kéri akkor magyarázd meg miért nem tudod teljesíteni (fölöslegesnek tartod, nem a rendőrségre tartozik stb) és majd kérd az eBay-t hogy ő döntsön a végén ha addig az eladó nem utalja vissza a pénzed. Az esetek 90%-ban visszautalja amúgy mert félnek a case-ektől hisz nem kell belőle túl sok hogy az eBay tiltsa őket.
már késő. fantasztikus, én már jó ideje csakis kamera előtt nyitok fel csomagot, azaz 100% bizonyítható minden, na ehhez képestz lezárolták a fiókomat és töröltek minden rendelésemet mert "abusibe buyer" vagyok. csak most nem értem h akkor el is vesztettem a bent levő pénzt? mert volt 4 return request is nyitva ...
ez így elég durva, fáj nekik h mindent lehet bizonyítani a videofelvétellel és hát ez így gáz. vszínű pont emiatt tényleg több a requestem, na de és akkor mi van, ha mind jogos?
na jó, hát meglátjuk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!