Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki szándékosan elém...

Ha valaki szándékosan elém áll, amikor mondjuk megpróbálok elmenni mellette az utcán, vagy kimenni egy helyiségből, és nem hagy békén azért már lehet feljelentést tenni?

Figyelt kérdés
Nem lökdös, nem ér hozzám feltétlenül, csak sérteget, kérésre sem hagy békén csak elém áll. Ez már zaklatás? Garázdaság? Vagy talán semmi és nem tehetek semmit?

2021. ápr. 26. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Nyomd orrba!
2021. ápr. 26. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az nem megoldás, egyrészt mert vagy 50 kilóval nehezebb mint én, és 15 cm-el magasabb, szóval pont azért teszi ezt, mert tudja, hogy én vagyok a kisebb és gyengébb és nem tudok ez ellen tenni semmit. Másodszor meg amellett, hogy laposra verne még engem vennének elő a hatóságok is...
2021. ápr. 26. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori törölte a válaszomat,de újra leírom:

Ha elkezd követni,vagy eléd állni,és elkezd szájjalni,akkor küld el a anyjába..

Jogilag annyit tehetel ha van videó felvétel,vagy rokon,akkor ellököd vagy mondom,elküldöd a halálban,mert egy egoista barmot jobban idegsíti ha vissza szólsz..

De helyzet függő,hogy hányan vannak,mert ilyenek nem egyben vagy ketten vannak,hanem van 4-en hattan vagy többen,akkor meg nem tudsz semmit se csinálni

2021. ápr. 26. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, bár nem igazán értetted meg a problémát. Egy ilyen alak, ha "elküldöm az anyjába" le sem fogja szarni. Attól nem fog békén hagyni, pont azért, mert tudja, hogy ő a nagyobb és erősebb és nem kell békén hagynia, mert nem tudok ez ellen tenni semmit. Az érdekelt volna leginkább, hogy ha elém áll és nem hagy tovább menni, korlátozza a szabadságomat, akkor az jogilag büntetendő-e. Ennek ellenére köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 27. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megteszed, akkor két d-vel KÜLDD el az anyjába, mert ha csak eggyel teszed, akkor azért fog pofán vágni.
2021. ápr. 27. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Valahogy így fogalmaznák:

Vagyis ha elkezdene kötöszködni,meg elállni a útadat ,akkor max levideózdot,vagy rendőrt hogy zaklatnak mef ilyesmi

2021. ápr. 27. 11:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2021. ápr. 27. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező,meg attól is függ mekkora alak vagy,hány kiló vagy?
2021. ápr. 27. 13:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Én kb 60-63 kilogramm vagyok, 169 cm. Ő Olyan 185 cm magas és szerintem 100-110 kg.
2021. ápr. 27. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor szerezz egy bicskát,akkor biztonsan kétszer meg gondolja hogy kivel kötekedjen :D

Meg könny tetkód akkor hitelesebb :D

2021. ápr. 27. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!