Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni kihez kell...

Mit lehet tenni kihez kell fordulni abban az esetben ha egy rendőr szabálytalanul jár el velem szemben?

Figyelt kérdés
1 éve a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt a jogsim és azóta nem csináltattam meg mert a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig van időm érvényesíteni. Rendőr igazoltatott és azt mondta csináltassam meg mert legközelebb nem lesz elnéző. Ha legközelebb bevonná a jogsim vagy megbírságolna mit kellene tennem?
2021. máj. 4. 20:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak ott nem 60 nap volt szàmìtva hanem fél év tehàt decemberig kitoltàk de közbe kihirdették újra a veszélyhelyzetet. Ha tàjékozatlan vagy ne okoskodj légy szíves, meg az is jó lenne ha a kötekedés helyett a kérdésre probàlnàl meg vàlaszolni.
2021. máj. 5. 08:47
 12/17 Micimacko67 ***** válasza:

Termeszetesen jogod van a birságot kiszabó rendőri szervnél fellebezni!

Ettől függetlenül nem értem, hogy egy év miért volt kevés egy jogsi érvényesítéshez?

Nekünk az autó műszakija járt le, de eszünkbe sem jutott, hogy ne csináltassuk meg a műszaki vizsgát...

Ezt hívják felénk a joggal való visszaélésnek!

2021. máj. 5. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, mivel gépjarművet vezetsz egy felnőtt, gondolkodni képes ember vagy.

Miért nincs annyi IQ-d, hogy lényegtelen miért, milyen helyzetbe de nem értesz egyet a rendőrrel, bírsággal, intézkedéssel akkor kinyitod a pici szád és azt mondod:

Dandártábornok úr! Én ezzel a szankcióval nem értek egyet és nem vagyok hajlandó elfogadni.

Tájékoztasson hol tudok fellebbezni vagy panaszt tenni!

És a rendőr elmondja hogy milyen lehetőségeid vannak.

Nem ehelyett te gyakori kérdéseken várod a megváltást.

2021. máj. 6. 06:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen embereket, egy éved volt megcsináltatnod a jogsit és te ehelyett elbagatellizáltad mert "jajj úgyse kell most, mert vészhelyzet van".. Most meg agyalsz, hogy vajon jogosan büntetnek e meg! Miért kell mindenben a kiskaput keresni?
2021. máj. 21. 14:54
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es! nem jogosan! köszi csá!
2021. máj. 21. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg a jogsid és nem lesz ilyen problémád, te agyoniskolázott jószág! Csá
2021. máj. 21. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt vetettem fel a műszaki vizsgával kapcsolatban. Azt mondták, hogy hiába érvényes addig, ha bármi történik akkor is én leszek a felelős, mert nem vizsgáltattam ki a gépjárművet.
2021. jún. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!