Igaz hogy ha kést hozzol iskolában,akkor börtönbe kerülhetel?
Figyelt kérdés
vagy hogy nevelő intézetbe kerülhetel?#fegyver,kés,bicska
2021. máj. 4. 12:49
2/21 anonim válasza:
Igen, mert tilos bevinni.
De inkább max kicsapnak a suliból, persze lehet börtön is, de az a nagyon szélsőséges eset.
4/21 anonim válasza:
Hülyeség, egyik osztálytársam 2 éve valakinek a torkához szorította hülyeségből, mégsem lett semmi.
5/21 anonim válasza:
kerulhatol ... az enyhebb mint a kerulhetel :))))
6/21 anonim válasza:
Miert ne vihetnel kest? Hat mivel eszed meg a tabla szalonnat? :DDD
7/21 A kérdező kommentje:
6
Viccnek is rossz,de értem :DD
2021. máj. 4. 13:02
8/21 anonim válasza:
Aztán mit arsz a kíssel az iskolában, more?
9/21 anonim válasza:
Én nem tudom, de inkább ne vigyél.
(Az a röhejes, hogy mikor még jártunk suliba, akkor ritkán, max 5-ször, de vittem kést almát, meg narancsot enni, de azóta már ezt full hülyeségnek tartom, végül is csak egy tinédzser vagyok, kell még tanulnom xd)
(és nem kaptam semmilyen szaktanárit, vagy hasonlót, nem a tanár előtt vettem elő)
egy 11. osztályos
10/21 A kérdező kommentje:
8
nem vagyok cigány (ha erre akarsz célozzni),de osztálytársaim evvel ingerrelnek mert én késeket meg bicskátkat néztem szabad órán.
Hogy én ölni szeretnék meg stb..
2021. máj. 4. 13:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!