Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igaz hogy ha kést hozzol...

Igaz hogy ha kést hozzol iskolában,akkor börtönbe kerülhetel?

Figyelt kérdés
vagy hogy nevelő intézetbe kerülhetel?

#fegyver,kés,bicska
2021. máj. 4. 12:49
1 2 3
 11/21 hájaaa ***** válasza:
49%
Nálunk annak idején a pillangókés divatjának korában, rendszeresen volt pillangókés a gyerekeknél. Lett késelés az iskolában: nem. Kapna-e figyelmeztetést a gyerek ha lebukik: Igen. De nem börtön, meg mindenféle büntetőjogi kategória. Azzal tönkrevágsz egy gyereket.
2021. máj. 4. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, elég volt a kamuból. Ha már szándékosan akarsz vételi helyesírási hibát, legalább hihetően tedd. A hozzol, ingerrelni elég erőltetettre sikerült.
2021. máj. 4. 13:16
 13/21 anonim ***** válasza:
30%

"akarsz vételi helyesírási hibát"

Bagoly mondja verébnek :-)))

2021. máj. 4. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Goldmunkocska, te kedves nyugdíjas bácsi, különbség van az elírás, illetve a helyesírási hiba közt. Nagy különbség.
2021. máj. 4. 13:57
 15/21 árokpart ***** válasza:
73%
Ha csak viszed az iskolába és nem csinálsz vele semmit de mégis észreveszik akkor csak elveszik és órák után visszaadják és mondják majd, hogy mégegszer meg ne lássák.
2021. máj. 4. 14:29
 16/21 hájaaa ***** válasza:
51%

tanára válogatja, sok a vamzer közöttük

2021. máj. 4. 14:39
 17/21 A kérdező kommentje:
12-es és 13-mas ne veszekedjetek!!
2021. máj. 4. 15:13
 18/21 anonim válasza:
100%
Iskolától függ mi lesz belőle. Egyik volt osztálytársam nekiszorította egy alsóbb éves torkának csak úgy heccből, de mégse rúgták ki, csupán tárgyalás lett belőle. Szerintem ne vigyél, hisz minek, csak a baj lehet belőle, előnye nincs. Az osztálytársaid meg mit ne mondjak elég primitívek...
2021. máj. 7. 10:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Na ja,néztem fegyver,egyből bömböltek hogy meg akarom őket ölni...

Na erre mit varsz?XD

2021. máj. 7. 17:39
 20/21 anonim ***** válasza:
én egy 15 centis vadászkést hordtam magammal szeletelni a kolbászt sajtot stb. Soha nem szólt erre senki semmit. Persze ha az osztálytársaidat kezdenéd szeletelgetni akkor valóban börtön járhat érte
2021. máj. 9. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!