Igaz hogy ha kést hozzol iskolában,akkor börtönbe kerülhetel?
Figyelt kérdés
vagy hogy nevelő intézetbe kerülhetel?#fegyver,kés,bicska
2021. máj. 4. 12:49
11/21 hájaaa válasza:
Nálunk annak idején a pillangókés divatjának korában, rendszeresen volt pillangókés a gyerekeknél. Lett késelés az iskolában: nem. Kapna-e figyelmeztetést a gyerek ha lebukik: Igen. De nem börtön, meg mindenféle büntetőjogi kategória. Azzal tönkrevágsz egy gyereket.
12/21 anonim válasza:
Kérdező, elég volt a kamuból. Ha már szándékosan akarsz vételi helyesírási hibát, legalább hihetően tedd. A hozzol, ingerrelni elég erőltetettre sikerült.
13/21 anonim válasza:
"akarsz vételi helyesírási hibát"
Bagoly mondja verébnek :-)))
14/21 anonim válasza:
Goldmunkocska, te kedves nyugdíjas bácsi, különbség van az elírás, illetve a helyesírási hiba közt. Nagy különbség.
15/21 árokpart válasza:
Ha csak viszed az iskolába és nem csinálsz vele semmit de mégis észreveszik akkor csak elveszik és órák után visszaadják és mondják majd, hogy mégegszer meg ne lássák.
16/21 hájaaa válasza:
tanára válogatja, sok a vamzer közöttük
17/21 A kérdező kommentje:
12-es és 13-mas ne veszekedjetek!!
2021. máj. 4. 15:13
18/21 anonim válasza:
Iskolától függ mi lesz belőle. Egyik volt osztálytársam nekiszorította egy alsóbb éves torkának csak úgy heccből, de mégse rúgták ki, csupán tárgyalás lett belőle. Szerintem ne vigyél, hisz minek, csak a baj lehet belőle, előnye nincs. Az osztálytársaid meg mit ne mondjak elég primitívek...
19/21 A kérdező kommentje:
Na ja,néztem fegyver,egyből bömböltek hogy meg akarom őket ölni...
Na erre mit varsz?XD
2021. máj. 7. 17:39
20/21 anonim válasza:
én egy 15 centis vadászkést hordtam magammal szeletelni a kolbászt sajtot stb. Soha nem szólt erre senki semmit. Persze ha az osztálytársaidat kezdenéd szeletelgetni akkor valóban börtön járhat érte
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!