Ezzel nem értek egyet? Öt év börtön vagy súlyos pénzbüntetés várja az Indiából hazatérő ausztrálokat
2021. máj. 1. 22:39
1/8 A kérdező kommentje:
Olyan mintha bankot rabolna!
2021. máj. 1. 22:40
2/8 anonim válasza:
Meg mindig jobb, minthogy letarolja az egesz szigetet. Itt is ez kene
3/8 anonim válasza:
Extrém helyzetem extrém döntéseket követelnek.
Inkább a kevés jelenleg hazatérni nem tudó szívjon mint a teljes szigetország.
4/8 anonim válasza:
én egyetértek. Indiában jelenleg siralmas a helyzet, a kórházak dugig tele, elküldik a betegeket, de azért a tömegünnepüket megtartják, maszk, távolságtartás és bármiféle higiéniai felkészültség nélkül. én be se engedném őket, a határon vosszafordítanám őket.
5/8 anonim válasza:
Lool, átsiklottam az "ausztrálon" és a link címet néztem csak, (gondolom: 5 év börtön? Ezt hogy hozta össze a Fidesz csendben?!) és olvastam a kommenteket, semmi vita, mindenki egyet ért, 100%os válaszok. Gondolom: no, itt valami nincs rendjén.
Vissza megyen az elejére a kérdéshez: asszongya ausztrál. Jaa! Akkor azért.
6/8 anonim válasza:
Én azt nem értem 14 nap karantén miért nem elég hatékony védekezés?
7/8 anonim válasza:
Goldmund, mert ha fertőzöttek, akkor legalább a repülőn utazók fele elkspja
8/8 lencsefőzelék válasza:
Durva, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy mekkora átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!